promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegné rövid szoknyáját felfújta a szél, a fehérneműjét is látni lehetett - de hogy is van ez?
Borítókép:  © Jason Dawson / Roylafoto / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A YouTube tele van olyan videókkal, amikor a brit királyi család szépségét, a gyönyörű Katalin hercegnét bizony megtréfálta a szél.

A brit királyi család kapcsán Harry herceggel és Meghan Markle-lel van általában tele a sajót, miközben Vilmos hercegnek és Katalinnak néha csak nünaszok jutnak, pedig a páros elképesztően izgalmas életet él. Amikor általában Katalin kerül a fókuszba, akkor nagyon sokszor a stílusáról, az öltözködéséről írnak, és sokszor teszik ezt meg úgy, hogy azonnal összehasonlítják azt Meghan Markle szokásaival, mégis kia menőbb, ki tartja be jobban az udvari etikettet?

Ám az öltözködés kapcsán természetesen a bulvárújságírással megspékelt világban már nem bújhatnak ki a sztárok azon körülmények közül, hogy bizony a kamera mindent vesz, minden mozdulatukat követi, és ha baj történik, akkor is forog, a fényképek pedig felkerülnek az internetre. Katalin hercegné kapcsán nagyon sok ilyen, úgynevezett bulváros szakszóval wardrobe malfunction történik, és általában a szoknya a felelső, illetve a szoknyával találkozó élénk szél.

Katalin hercegnét nagyon sokszor fényképezték úgy, hogy kificcent bizony a fehérnemű.

Nagyon sokszor játszik Marilyn Monroe pillanatot a ruhája, és ebből sok videó is került fel már az internetre. Nagyon sokat foglalkoztak már a neten különböző divatszakértők azzal, hogy választja a fehérneműt a ruhája alá a hercegné, hogy elkerülje az olyan fotókat, hogy esetleg a bugyi vonala vagy éppe na melltartó péntja kilógjon. A Her számolt be róla többek között, hogy a hercegné ezt is a ruháihoz igazítja, és nagyon sok alkalommal bizony all-in-one bodyt választ, hogy minden ilyen hibalehetőséget kiszűrjön. Sőt, ezek a bodyk általában bőrszínűek, és nem élénkszínűek. Nagyon sok alkalommal, pedig a melltartó része bele van varrva a ruháiba is. Ám korábbról még nagyon sok olyan kép akad, amikor Katalinnak tényleg kilátszódott a fehérneműje, amikor még ezekre a dolgokra nem nem figyelt annyira.

Ennek ellenére a YouTube-on néha akadnak videók, amikor valami félremegy:

És több videó is akad még:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás