promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegnét bugyi nélkül fotózták le? Felfújta a szoknyáját a szél, mindenki láthatta azt, amit csak Vilmosnak szabad
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Katalin hercegné elég kellemetlen helyzetbe keveredett egy kis szél miatt.

A brit királyi család körül mindig áll a bál, már II. Erzsébet királynő idején is voltak komoly problémák, de a tavaly bekövetkezett halála óta olyan, mintha minden széthullott volna. Már nincs meg az az egység, amiről olyan híresek voltak, bár ehhez az is hozzátartozik, hogy elég rossz fényt vetett mindenkire, mikor Harry herceg és a felesége, Meghan Markle hátat fordítottak a birodalomnak, és Amerikába költöztek, hogy onnan okozzanak botrányokat.

Harry herceg nagy port kavaró könyve eléggé megtépázta a kapcsolatát a bátyjával, Vilmossal, aki ugyan boldog házasságban él a gyönyörű feleségével, Katalin hercegnével, és nagyon népszerűek a britek körében, de így még őket is belerángatják párszor a különböző botrányokba. Nemrég például arról lehetett hallani, hogy elég nagy feszültség van Katalin és Meghan között, ráadásul úgy tűnik, hogy egyik fél sem nyitott a probléma megbeszélésére – nem csoda, hiszen Katalint mindenki imádja, Meghan pedig közutálat tárgya.

Katalin hercegné nemcsak a gyönyörűségével lopta be magát az emberek szívébe, hanem azzal is, hogy hű társa a férjének, Vilmos hercegnek, és minden egyes eseményt beragyog a megjelenésével, mosolyával – vagyis pontosan úgy képviseli a brit királyi családot, ahogy kell és elvárják tőle.

Sokan már most azt várják, hogy ő legyen a királyné, hiszen tudják, hogy Katalin majd ugyanolyan emberséggel fogja intézni a dolgokat, mint ahogy II. Erzsébet királynő is, gyakorlatilag egyedül benne látnak a britek méltó utódot.

A brit királyi család tagjainak rengeteg szabályt kell betartaniuk, amik között több is a megjelenéshez, ruhaviselethez kapcsolódik. Katalinnak az évek alatt volt 1-2 apróbb kihágása ilyen szempontból, de ezt elnézték neki, hiszen ő csak apránként haladt a korral. Viszont akadt egy olyan eset, amiből nagy botrány lett, ugyanis még 2014-ben éppen egy helikopterről szálltak le Vilmossal Ausztráliában, mikor a szél felfújta a hercegné szoknyáját, és mindenki láthatta a fenekét – sőt, egyesek szerint még bugyit sem viselt, szóval elég kellemetlen volt a szituáció.

A brit királyi család persze próbálta a szőnyeg alá söpörni a dolgot, hiszen senkinek sem hiányzott egy ilyen kínos ügy, így manapság már csak ritkán lehet hallani erről az esetről – de ebben a videóban látható a kép, ami akkor készült:


Ez pedig egy összeállítás Katalin hercegné további ruhás kellemetlenségeiről, amikkel esetenként egész forró pillanatokat okozott – mindenképp érdemes megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás