promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott Vilmos herceg, ezzel a fényképpel végleg bebizonyosodott minden állítás ellenkezője?
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a történet vagy töredék kiszúrása mindent más fénytörésbe hoz.

III. Károly koronázása egy kicsiny ékkő volt a brit királyi csalással foglalkozó oldalakon, hiszen egy rövid időre a botrányokat is háttérbe szorította az örömünnep, a ceremóniával kapcsolatos elképzelések és tervezések, valamint a brit királyi család koronázási hagyományai is. Ám ezekre szépen lassan szervesen is ráépültek a pletykák, elsősorban Harry és Meghan Markle döntései, illetve a család többi tagjának a sussexiekkel kapcsolatos attitűdjei.

Az elmúlt napokban pedig már újra visszazökkentünk a régi kerékvágásba, hiszen az újságok olyan pletykákkal teltek meg, mint Harry herceg feltételezett rejtekhelye, ahová Meghan elől menekülhet, így persze a válás és a szakítás,

illetve a kapcsolatuk hidegsége került az érdeklődés középpontjába. 

Azt pedig már régóta rebesgetik, hogy Vilmos herceg bizony nem túl nyitott Harry herceg irányába. Ám msot úgy tűnik, hogy erre valami rácáfolt, méghozzá egy hosszabb videó egy rövidebb képkockája. Vilmos fotója arról tanúskodik, hogy a testvérek közötti kötelék így is erős, történjen bármi, bármilyen pletykák is kerüljenek napvilágra. Nemrégiben egy ötperces videó került fel a YouTube-ra, amelyben Vilmos és Katalin a koronázás előkészületeiről tudósítanak, az egész az ő szemszögükből látszik.

Vilmosnak az egyik szobájában azaz ikonikus kép található, amelyen együtt vannak Diana hercegnével és Harry herceggel, tehát együtt a család. Pedig Vilmos simán megtehette volna azt is, hogy csak olyan képet tesz ki, amelyen csak ő látható együtt édesanyjával.

Íme a videó a koronázás kulisszatitkaival:

(via NLCafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás