promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége! Meghan Markle és Harry herceg már nem menekülhet, minden ki fog derülni - kitálal az exférj
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokat cikkezett erről a sajtó, hogy talán egyszer ez is meg fog történni.

Rengeteg olyan elvarratlan ügy akad a brit királyi család tagjai kötül, amelyek bizony azzal kecsegtetnek, hogy előbb-utóbb bizony botrányok jönnek még a család életében. Pedig úgy tűnt, hogy Meghan Markle és Harry herceg Amerikába történő kiköltözésével, illetve a körülöttük pörgő óriási médiazaj, illetve András herceg bírósági ügye után már nem tudnak újabb botrányokba belefutni.

Ám úgy tűnik, hogy nem ez az igazság. Hiszen korábban Meghan Markle apja és testvérei is sorra megjelentek a médiában, hogy hallassák a hangjukat. Meghan apja, Thomas pedig még egy Youtube-csatornát is indított, ahol rendszeresen visszatérő téma lánya és Harry herceg kapcsolata.

A férfi pedig rengeteg olyan dolgot is megoszt a nyilvánossággal, amelyekről korábban máshol nem lehetett hallani, így pedig Thomas Youtube-csatornája a megannyi bulvárújság fontos forrása is lett az elmúlt időszakban.

És hogy mi jöhet még ezek után? Meghan Markle korábbi férje, Trevor Engelson, aki idáig csak nagyon keveset beszélt korábbi házasságáról Meghan-nal. Bármennyire is próbálta őt szóra bírni a média, és bármennyi pletyka is jelent meg körülötte, Trevor mindig szűkszavú volt. A királyi családdal foglalkozó szakértő most arról beszélt, hogy bizony Trevor is megszólalt egy új életrajzi könyvben, amely arra vállalkozók, hogy Meghan Markle igazi arcát mutassa majd be a nyilvánosságnak.

Ez pedig nagy valószínűséggel Meghant és Harryt is kellemetlenül fogja érinteni.

Az ígéretek szertin Trevor részletesen is kommentálja majd Meghan Markellel való házasságát. Meghan és Trevor amúgy 2011 és 2013 között éltek házasságban. A szakításuk pedig a férfi bevallása szerint nagyon fura volt.

Tom Bower könyve amúgy ősszel jelenik majd meg. Egy korábbi cikkünkben pedig részletesen is bemutattuk már Trevor Engelsont, róla IDE kattintva olvashattok.

A videóban pedig láthattok közös képeket Trevor-ról és Meghan-ról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás