promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális szakítás: Meghan Markle nagyon kegyetlenül vetett véget házasságának, valószínűleg még Harry herceg háta is borsódzik ettől
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mindennapi dolog került nyilvánosságra.

Elképesztő módon pörög Harry herceg és Meghan Markle élete, bejelentés érkezik bejelentés hátán, és persze a bulvárlapok azonnal címoldalakon hozzák a forró témákat. Lassan pedig minden egyes, a fiók mélyéről előkerülő apró, és első blikkre jelentéktelennek tűnő papírfecni is komoly hírértékkel bír, ha véletlenül kapcsolatban áll Harryvel és Meghannal. Az idei év pedig még fontosabb az egész brit királyi család számára, mivel II. Erzsébet platina jubileumi ünnepségekre készül, szinte hihetetlen, de már 70 éve ül Nagy-Britannia trónján. Ez pedig elképesztő szám, az örökranglistán, ahol a leghosszabban uralkodó felségeket veszik sorra, csupán két év uralkodás választja el attól, hogy ő kerüljön az élre.

Őfelsége élete azonban az utóbbi években Meghan Markle és Harry herceg családtól való távolságtartása miatt sem lehet felhőtlen, persze nemcsak ez az egy hatalmas gond ül II. Erzsébet királynő vállán, de talán ez a legvirulensebb.

Tegnap pedig érkezett egy váratlan bejelentés, miszerint Meghan Markle és Harry herceg igent mondott egy valóságshowra, amelynek ők lesznek a főszereplői. A nagyobb oldalak már nevet is adtak a projektnek, már most úgy hivatkoznak az egészre, mint afféle királyi Keeping Up with the Kardashians. A sorozat a Netflixen lesz majd látható. A legtöbb jelenetet pedig Meghan és Harry 14 millió dolláros montecitói kastélyában rögzítik, amely tényleg egy igazi kacsalábon forgó palota.

Úgy tűnik tehát, hogy nem igazak a pletykák, miszerint Meghan és Harry elhidegült volna egymástól. Ám a híresztelésekkel kapcsolatban az internetre bukott az a sztori, hogyan szakított előző férjével Meghan Markle. Tényleg elképesztő a történet, már ha igazak a pletykák.

Mégis, hogy történt az egész? Hogy adta tudtára egykori férjének a szakítás-válás hírét Meghan?

Korábban már a családba való belépésekor is gondot okozott Meghan Markle számára, hogy egyszer már házas volt, hiszen 2004 és 2013 között a színészként és producerként is tevékenykedő Trevor Engelsonnal alkotott egy párt. 2011 és 2013 között pedig férj és feleségként éltek együtt, ám végül az egykori színésznő szakított kedvesével.

És már azt is tudni lehet, hogyan.

A pletykák szerint Meghan nem húzta az időt az elhidegülésük után, egyszerűen postán elküldte Trevornak az eljegyzési gyűrűjét. Engelson egyik barátja ezzel kapcsolatban egy újságírónak mesélt is, elmondta azt is többek között, hogy Trevor a kegyetlen szakítás után úgy érezte magát, mintha szíven szúrták volna.

Trevor azonban a továbbiakban nem beszélt a nyilvánosság előtt a kapcsolatukról, mindent megtartott magának, minden titkukat megőrizte, még az után is, hogy Meghan Markle Harry herceggel történt házassága révén óriási médiazaj támadt Meghan körül.

Harry és Meghan amúgy tegnap ünnepelték harmadik házassági évfordulójukat. Emlékeztek még a nagy napra, az évszázad esküvőjére?

(via FemCafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás