promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg és Meghan Markle bejelentése miatt II. Erzsébet biztosan kiborul
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valószínűleg már II. Erzsébet fülébe jutott, hogy Harry és Meghan rábólintott erre a dologra.

Harry herceg és Meghan Markle régóta Amerikában élnek. Az új életük felhőtlen, és igyekeznek kihasználni minden lehetőséget.

A páros április közepén két év után találkozott újra II. Erzsébet királynővel. Ekkor az Invictus Games nevű sportesemény miatt látogattak Európába, de a királynő kedvéért tettek egy kis kitérőt. Markle 2020 óta nem járt Európában, de Harry herceg azért már utazott közben errefelé. Most ugyebár már a platinajubileumi ünnepségsorozat van a középpontban.

A 96 éves királynő hónapok óta mozgásszervi problémákkal küzd, és előtte a koronavíruson is átesett. Ettől függetlenül vasárnap megjelent az egyik lovas rendezvényen.

II. Erzsébet valószínűleg nem lesz kíváncsi arra a „valóságshowra”, aminek a középpontjában Harry herceg és Meghan Markle lesznek.

Már most úgy emlegetik az egészet, mint afféle királyi Keeping Up with the Kardashians. A sorozat a Netflixen lesz majd látható. A legtöbb jelenetet a Meghan és Harry 14 millió dolláros montecitoi kastélyában rögzítik.

A Daily Mail szerint a projekt már jövő év elején debütálhat. II. Erzsébet biztosan nem fog ennek örülni, mivel még a szakértők is meglepődve hallották a valóságshow hírét. Harry herceg valószínűleg már arra gondol, hogy ez egy remek reklám lesz az emlékiratainak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás