Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Harry herceg és Meghan Markle bejelentése miatt II. Erzsébet biztosan kiborul

Harry herceg és Meghan Markle bejelentése miatt II. Erzsébet biztosan kiborul

Színes

Harry herceg és Meghan Markle bejelentése miatt II. Erzsébet biztosan kiborul

Színes

BTP 17:36

Valószínűleg már II. Erzsébet fülébe jutott, hogy Harry és Meghan rábólintott erre a dologra.

Harry herceg és Meghan Markle régóta Amerikában élnek. Az új életük felhőtlen, és igyekeznek kihasználni minden lehetőséget.

A páros április közepén két év után találkozott újra II. Erzsébet királynővel. Ekkor az Invictus Games nevű sportesemény miatt látogattak Európába, de a királynő kedvéért tettek egy kis kitérőt. Markle 2020 óta nem járt Európában, de Harry herceg azért már utazott közben errefelé. Most ugyebár már a platinajubileumi ünnepségsorozat van a középpontban.

A 96 éves királynő hónapok óta mozgásszervi problémákkal küzd, és előtte a koronavíruson is átesett. Ettől függetlenül vasárnap megjelent az egyik lovas rendezvényen.

II. Erzsébet valószínűleg nem lesz kíváncsi arra a „valóságshowra”, aminek a középpontjában Harry herceg és Meghan Markle lesznek.

Már most úgy emlegetik az egészet, mint afféle királyi Keeping Up with the Kardashians. A sorozat a Netflixen lesz majd látható. A legtöbb jelenetet a Meghan és Harry 14 millió dolláros montecitoi kastélyában rögzítik.

A Daily Mail szerint a projekt már jövő év elején debütálhat. II. Erzsébet biztosan nem fog ennek örülni, mivel még a szakértők is meglepődve hallották a valóságshow hírét. Harry herceg valószínűleg már arra gondol, hogy ez egy remek reklám lesz az emlékiratainak.

Borítókép: Profimedia