promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Diana és II.Erzsébet királynő is ezt szerette volna - Katalin hercegné most komoly döntést hozott
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Katalin hercegné hajlandó békülni.

Azt szokták mondani, hogy egy konfliktus-, illetve egy háború kitörésének hátterében általában egy nő áll. Úgy értve, hogy a férfiak mindig a nő kegyeiért mennek egymásnak, és ha jobban belegondolunk és levetítjük ezt a képletet a valódi és hétköznapi életre, akkor rájövünk, hogy tényleg lehet ebben valami: például van, amikor két férfi barátságát is nagyon gyorsan felrúgja az, ha ugyanaz a nő tetszik nekik.

De ahhoz, hogy két nő összevesszen és vérremenően harcolni tudjon egymással, ahhoz nem kell férfi. Milyen érdekes, nem?

Katalin és Meghan Markle közti ellentét elvileg akkor csúcsosodott ki, amikor Meghan az esküvő előtt megsíratta a walesi hercegnét. Viszont azért is írtam, hogy elvileg, mert ezt Meghan már úgy adta elő az Oprah Winfrey interjúban, hogy pont fordítva történt az egész és nem ő volt az, aki megsíratott bárkit is, hanem Katalin sirattatta meg őt. Az interjúban elmesélte, hogy az esküvője előtti napokban, - amikor alapjáratban mindenki feszült és ideges, független a társadalmi rangtól -, Katalin hercegnénak nem tetszettek a koszorúslány ruhák és ennek hangot is adott, amivel őt akkor hihetetlen módon megbántotta. Állítólag később Katalin bocsánatot kért egy csokor virággal és kézzel írt üdvözlőkártyával, de hát lassan mit lehet egyből elhinni a királyi család tagjainak?

Főleg úgy, hogy eddig úgy tűnt, hogy Károly király, Kamilla, Vilmos és Katalin azon van, hogy nyomatékosítsa Harryben és Meghanban, hogy már nincsen visszaút és nem lehetnek a szűk családtagjai, erre mit csinál Katalin? Az a terve, hogy decemberben Amerikába utazik, hogy békejobbot nyújtson sógornőjének. Jó természetesen, a kötelezettség az első a hercegi párnak, hiszen azért fognak december másodikán Bostonba utazni, mert részt vesznek az Earthshot Prize díjátadon, de az már tényleg nagy érvvágás és jelzés lenne, ha nem találkoznának Harryékkel, nem?

Az USWeekly írta meg többek között azt is, hogy Katalin egyik ismerőse szerint, a hercegné már csak azért is békülni szeretne, mert úgy gondolja, Diana és II. Erzsébet királynő is azt akarná, hogy jóba legyenek egymással. Ahogy az ismeretlen ismerős fogalmazott az említett újságnak, a jó viszony sosem Katalinon múlott,

„Kate sokszor kereste meg Meghant, amióta Lilibet megszületett, ad neki tippeket és ajándékokat is küld, megpróbál jó viszonyt felépíteni kettejük között."

Az az érzésem, mintha két tűz lenne egy teremben, és még nem jöttek rá arra, hogy együttmükődni jobb, mint ölni egymást. Decemberig azonban még pár falevél le fog folyni a Temzén...

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás