promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Macskajajosra karmolt be Katalin hercegné, de a ruha amiben megrakta a csapatáskát túltesz mindenen
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elképesztően jófej dolognak tartom, amikor valaki hiába a királyi család tagja, egyszer csak gondol egyet és lenéz egy zenei fesztiválra.

Pont ezt tette Katalin hercegné is, aki hétvégén gondolt egyet és egy baráti látogatás végül zenei fesztiválozásba torkollott. A kiválasztott buli a Houghton Music Festival volt, amely igen kedvelt az angolok körében és nagyon népszerű bulisorozatnak számít, igazán minőségi előadókkal. A 24 órás nonstop zenei eseményre állítólag mintegy 12 ezer ember látogatott el, és az 1000 hektáros Houghton Hall birtokon rendezték meg, amely Kate norfolki szomszédainak, David és Rose-nak, Cholmondeley márkijának és márkinőjének a tulajdona.

Az etikett szerint a walesi hercegnő a pár otthonában vacsorázott, amikor egy másik vendég azt javasolta, hogy nézzék meg a fesztivált, amely péntektől vasárnapig tartott.

"Katalin ideges volt az ötlettől, de a védelmi tisztjeivel folytatott hosszas megbeszélés után rengeteg biztonsági emberrel végül rávették a bulizásra."

Itt pedig elkezdődött a lazulás: sokaknak már önmagában az szokatlan volt, hogy Vilmos herceg nem kísérte el feleségét, azonban ne felejtsük el, hogy idejük nagy részét együtt töltik és néha nekik is jól eshet egy kis külön töltött elfoglaltság. Nem mellesleg pedig nemrég éppen Vilmos volt egy szórakozóhelyen a barátaival, így nincs ebben semmi meglepő.

Bár a társaság éppen vacsoráról jött, elnéztek a hely egyik igen elit fesztiváléttermébe, a Turntable & Napkin nevű helyre, ahol Katalin újabb meglepő dolgot húzott meg: egymás után több fűszeres Margharita koktélt is megivott, majd a társaságával együtt egy 700 fontos borravaló után egy hatalmas üveg pezsgővel távoztak.

Amin viszont igazán megdöbbentünk, az Katalin szettje volt: egy fekete vállrahúzott felsőt viselt, ami egyszerűsége mellett jóval szexibb öltözet, mint az tőle megszokott, egy egyszerű fekete farmerrel és egy Veja Esplar tornacipőt vett fel mindehhez, a kényelem és a fenntarthatóség jegyében.

Katalin gyakran választ olyan boltból ruhákat, amely mindenki számára elérhető, kedvencei közé tartozik a Zara és a H&M is, így egyáltalán nem lenne meglepő, ha ezen oldalak valamelyikén megtalálnátok a királynő szettjét, vagy legalábbis valami nagyon hasonló. Mindent összevetve azért elég király, hogy tízezer forintból már fel tudnátok úgy öltözni, mint egy leendő királynő, nem?

Az egyetlen drágább tétel a tornacipő, melyet 150 dollárért, átszámolva olyan 50-52 ezer forintért lehet megvásárolni és Katalin kedvelt márkája, de kapaszkodjatok: még Meghan Markle is hordott ilyen cipőt.

Szerintünk csodálatosan fest és jó látni, mennyire felszabadultan tudja élvezni a barátaival töltött időt, reméljük, hogy nem fog kikapni a palotától.

Egyébként akit a fesztivál hercegnémentes része érdekel, annak itt egy videó, igazán vad partikának néz ki, így videó alapján:

Forrás: people.com

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás