promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kerekesszékben ülve jelent meg Katalin hercegné, ez történt vele valójában
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Katalin hercegné egy nyilvános megjelenés alkalmából döntött úgy, hogy kerekesszékbe ül. 

A walesi hercegné csütörtökön az északkelet-angliai Hullban látogatott el egy rögbi meccsen, hogy felhívja a figyelmet a sportág inkluzivitására. Emellett csatlakozott egy edzéshez, amelyet a világkupa-győztes England Wheelchair Rugby League csapat tagjai tartottak. A 41 éves Katalin azt is meg akarta mutatni, hogy a sport hogyan segíthet az egyenlőtlenségek leküzdésében, és milyen platformot biztosíthat az embereknek készségeik és edzettségük fejlesztésére, körülményeiktől és hátterüktől függetlenül. Emiatt pedig úgy döntött, hogy csatlakozik a többi játékoshoz és egy kerekesszékben ülve játszik a pályán.

Minden bizonnyal mindent beleadott, mert annyira belemerült a meccs közben, hogy majdnem nekiütközött az egyik oszlopnak. Kinyújtotta a karját is, hogy tompítani tudja az ütközés mértékét. 

A Kerekesszékes Rugby League jelenleg a leginkluzívabb formátum a Rugby League-ben, amely lehetőséget biztosít mindenkinek, hogy együtt játsszon nemtől és fogyatékosságtól függetlenül. Vilmos herceg felesége pedig teljesen odavan a sportok iránt, korábban arra is lehetősége nyílt, hogy teniszezzen Roger Federer világhírű sportolóval. A rögbi pedig a szíve csücske, januárban még egy fogadást adott is adott az angol kerekesszékes rögbi liga csapatának a Hampton Court Palace-ban, annak elismeréseként, hogy tavaly novemberben világbajnokok lettek - írja a People

Katalin hercegné az előző nyilvános megjelenésekor mindenkit meglepett, ugyanis új frizurával jelentkezett. A közelmúltbeli nyilvános megjelenésein Vilmos herceg felesége lazán leengedve hordta haját, ám egy hete frufrut vágatott, ami eszméletlenül jól áll neki. Tőle azonban nem szokatlan, hogy időnként megváltoztatja a külsejét, volt már sokkal rövidebb és szőkésebb haja is. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás