promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin az igazi méregkeverő a királyi családban? Ha ezt meglépik, akkor valószínűleg soha nem lesz béke többé a windsori kastélyban
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Aggasztó híreket szellőztettek meg, a felbújtó pedig mindenki kedvenc hercegnéja: Katalin.

Bár időről időre felröppen a hír, hogy a régóta áhított béke visszatérhet a brit királyi családban: szeretetből vélhetően nincs hiány a felek között, azonban valami szerencsétlen esemény mindig bekavar. Ez történt most is, pedig igazán bíztató hírek érkeztek: értesülések szerint Harry szeretne békülni édesapjával és testvérével is. A hazaköltözés gondolata is felmerült, ezt azonban előtte még feleségével Meghannal kell átbeszélnie, aki érthető módon nem lelkesedik azért, hogy otthagyja Amerikát és esetleg ismét beleszóljon a királyi család az életükbe.

Azonban egy hír ismét a feje tetejére állított minden békülési kísérletet, ráadásul pont attól érkezik a csapás, akire Harry biztos nem számított volna: Katalin hercegné családja fog nem kevés bosszúságot okozni az ex királyi párnak.

Carole Middleton (Katalin édesanyja) testvérét, Gary Goldsmitht-et vélhetően nagyon megrázta Harry Tartalék című könyve, melyben kendőzetlen őszinteséggel mutatja be a királyi család legbelsőbb titkait, szokásait és a sérelmeiről, valamint a Meghant ért megaláztatásaikról is beszélt és nem kímélte a családtagjait. Természetesen sokan szkeptikusan fogadták a könyvet és érkeztek is kisebb nagyobb cáfolatok, azonban igazi bennfentes eddig még nem reagált a kötetre. A királyi családnak meg van kötve a keze, egyszerűen nem illik bele a protokolljukba, hogy bármiféle reakciót adjon az ócsárlásra.

Harryék ezzel elintézettnek tekintették a dolgot, álmukban sem gondolták, hogy épp Katalin oldaláról érkezik majd a revans. Egy neve elhallgatását kérő személy úgy nyilatkozott az Express magazinnak, hogy Harry és Meghan szó szerint rettegnek, vélhetően tartalmazott néhány ferdítést a könyv, esetleg róluk is derülhetnek ki olyan dolgok amik nagyon más megvilágításba helyezik a konfliktust. Az aggodalom nem alaptalan? Gary nem titkolt célja kifejezetten Harryt és Meghant górcső alá venni.

Többekben felmerül a kérdés, hogy mit szól ehhez Katalin, de Vilmos felesége egyelőre nem nyilatkozott, kérdéses, hogy le akarja (vagy le tudja-e) beszélni a felbőszült rokont arról, hogy tovább mélyítsék a lövészárkot.

A könyv kiadásának a dátuma sincs még bejelentve, viszont amilyen busás pénzt kaphat érte a szerző, az a gyanúnk, hogy hamarosan elkészül. Korábban Meghan rokonsága okozott sok bosszúságot, azonban a másik királyi feleség oldaláról ez eddig elképzelhetetlennek tűnt.

Itt megnézhettek egy videót Katalin édesanyjáról, ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt a bájos anyuka:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás