promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Károly király és Harry herceg brutálisan esett egymásnak Meghan Markle miatt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Károly király és fia kapcsolata sokszor a szakadék szélére került Harry herceg felesége miatt.

Harry herceg és Meghan Markle már régóta hátat fordítottak a brit királyi családnak. Ugyebár III. Károly fényűző koronázására a páros is kapott meghívót, de csak a király fia tette tiszteletét. Meghan Markle-t az is zavarta, hogy a gyerekeiket, vagyis Archie herceget és Lilibet hercegnőt nem hívták meg az ünnepségre, így mindenképpen velük akarta maradni Amerikában.

Érdekesség, hogy Harry herceg eléggé hátul kapott helyet az ünnepségen, és a királyi család tagjaival sem találkozott, mintha valamilyen kívülálló lenne. Nos, sokak szemében ugyebár az is, pedig III. Károly állítólag nagyon szeretné, ha a fia végre hazatérne.

Annyi pletyka terjengett már Harry és Meghan Markle kapcsolatáról, hogy képtelenség követni. Még az is lehet, hogy valóban kisiklott egy kicsit a házasságuk, de ez valószínűleg nem fog a szakadékba zuhanni. Annyi biztos, hogy Harry herceg végre nyitott lenne arra, hogy kibéküljön a királyi családdal.

Nagy visszatartó erő lehet ebben Meghan Markle, aki a szóbeszéd szerint sosem térne vissza Nagy-Britanniába. Ugyebár mindenki jól tudja, hogy Meghan és a királyi család viszonya végig ellenséges volt.

Emiatt II. Erzsébet királynő halála előtt Harry herceg és az édesapja brutálisan egymásnak estek. A királynő utolsó heteit a skóciai Balmoralban töltötte, ahol a családtagok elköszönhettek tőle a halálos ágyánál. Károly azonban üzent Harrynek, hogy Meghan Marklet el ne merészelje hozni. Elég erős vita alakult ki köztük, és Harry le is teremtette az apját, hogy ne merjen így beszélni a párjáról.

Harry éppen európai körúton volt a feleségével, amikor megtudta, hogy II. Erzsébet hamarosan meghal, de sajnos már későn szállt le a repülőgép. Az ereszkedéskor a BBC már hivatalosan is bejelentette, hogy a királynő elhunyt.

Holnap, azaz szeptember 15-én lesz Harry herceg születésnapja. Meglátjuk, hogy a család hogyan fog viszonyulni ehhez a dátumhoz. Kötelességből valószínűleg felköszöntik, de meglátjuk, lesz-e ezen kívül valamilyen mélyebb beszélgetés.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás