promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Drámai fordulat: Meghan Markle örök búcsút vett - pukedlidilemma állhat a háttérben a szakértő szerint
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A királyi szakértő szerint ez állhat a döntés hátterében, és ez merőben nem meglepő.

Az elmúlt napokban a sajtó megint tele volt azokkal a hírekkel, amelyek Károly, Harry, Meghan és Vilmos egymás közötti kapcsolatáról. merthogy a szeptember az egy érdekes hónap abból a szempontból, hogy mennyire olvad a feszültség a családban, vagy mennyire maradnak meg az évek alatt kreált árkok a család tagjai között. A bennfentes és királyi szakértős információk szerint Károly herceg Harryvel találkozna személyesen, és szeretné elásni a csatabárdot, szeretné, ha Harryék nem beszélnének a brit királyi család belső dolgairól a nyilvánosság előtt, ám Meghan is szeretne ott lenni ezen a találkozón. Közben Harrynek nemsokára itt a 39. születésnapja, és ekkor is összejöhet a Károllyal és Vilmossal történő kibékülés. Ám nagy kérdés, hogy mi lesz Meghan Markle-lel ebben a nagy családi egyezkedésben, mivel egy királyi szakértő igazán drámai dologra hívta fel a figyelmet.

A királyi ragsor lehet a hibás emiatt?

Ám az egyik királyi szakértő, Andrew Morton, aki többek között egy híres könyvet is jegyez Dianáról, azt mondta, hogy nem hiszi, hogy Meghan Markle valaha is vissaz fog térni az Egyesült Államokból az Egyesült Királyságba. Elég megdöbbentő dolgot mondott a szakértő, hogy szerinte mi állhat a háttérben. Meghan Markle-nek pukedlizni kellene Katalin hercegné előtt, hiszen a rangsor dönti el, hogy kinek kell meghajolnia ki előtt a király családban, és Meghan-nak Katalin előtt kellene meghajolnia.

Andrew Morton ezt elképzelhetetlennek tartja, szerinte a sussexieknek megvan a saját életük Kaliforniában. Szerinte tehát emiatt sincs esély arra, hogy Meghan Markle visszatérjen az Egyesült Királyságba.

Tudod pontosan, hogy miről szól Harry herceg botránykönyve, amely idén januárban jelent meg?

(via Marie Claire)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás