promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már csak a szakember segíthet Meghan Markle-nek? Kétségbeesett lépésre szánta el magát Harry herceg
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyre több olyan pletyka látott napvilágot miszerint válságba került Harry herceg és Meghan Markle házassága. Ez pedig nem is lenne csoda azok után, amiken keresztülmentek az utóbbi években.

Sussex hercege és hercegnője nemrég tért haza egy romantikus karibi nyaralásról, amelyet két kisgyermekük Archie herceg és Lilibet hercegnő nélkül töltöttek el. Egy forrás szerint az utazás Harry ötlete volt annak reményében, hogy újra fellángoljon a kapcsolatukban a szenvedély.

"Harry ki akarta rángatni Meghant a mókuskerékből, és megpróbálta újra felgyújtani köztük a szikrát. Pihenéssel töltötték az időt, ami nagyszerű kikapcsolódás volt számukra" - nyilatkozta a Mirrornak az informátor.

A forrás azt is elárulta, hogy Harry és Meghan utazásának emellett az volt, hogy kitaláljanak egy tervet a továbblépéshez. Harryék ugyanis mindenáron elszeretnék kerülni a párterápiát.

Nem mintha hatalmas válságba lenne a kapcsolatuk, de mint mindenkinek, nekik is megvannak a maguk problémái, és szükségük van a minőségi együtt töltött időre. Az általuk tapasztalt stressz intenzitása és mértéke nagyon megviseli őket, különösen azoknak a támadásoknak a fényében, amit folyamatosan kapnak a médiából - hangsúlyozta a forrás.

Egy neves testbeszéd szakértő Judi James így nyilatkozott: "Meghan testbeszédében már nincs jele a ragyogásnak. Ahogy Harry kezét fogja, már nem olyan mint régen volt, a tekintete is sokkal kimértebb, mintha a kézfogása is csak a megszokás, a megfeleléskényszer jele lenne"

A szakértő hozzátette: "Meghan mosolytalan, komor arckifejezése egyértelmű feszültségre utal kettejük között"

Meghan és Harry egyébként nem is olyan régen ismét a középpontba került, miután igen kellemetlen képek kerültek elő róluk.  A hercegi pár igen elkötelezettek a környezetvédelem mellett, gyakran szólalnak meg ezzel kapcsolatban és biztosítják támogatásukról az aktivistákat. Nem olyan régen ismét részt vettek egy ezzel kapcsolatos eseményen, egy New York-i csúcstalálkozón, amelyen a klímaváltozás mentális egészségre gyakorolt hatásait vitatták meg. A Project Health Minds nonprofit szervezet által szervezett konferencián a résztvevőknek elmondták, hogy az éghajlatváltozás különösen kedvezőtlen hatással van a fiatalokra. 

Ezután derült ki, hogy Sussex hercege és hercegnéje többször repült magánrepülővel napokkal azután, hogy a konferencián felszólaltak. Még hozzá kikapcsolódási, nyaralási céllal tették mindezt: egy Dassault Falcon 7X típusú repülőgéppel Harry és Meghan a Karib-tengerre repültek egy magánrepülővel a Canouan szigetre, majd a georgiai Atlantába.

A párt le is fotózták a romantikázás közben, ahogyan a Sandy Lane Yacht Club és Marina belsejében lévő ínyenc élelmiszerüzletet hagyják el Glossy Bayben, miután elrepültek Canouanba, a Szent Vincent és a Grenadine-szigetekre. Sussex hercege és hercegnéje több mint 4000 mérföldet repült magángéppel a csúcstalálkozó után, ami összesen 9,6 tonna CO2-kibocsátást jelent.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás