promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmasat hibázott Meghan Markle, mindent rögzített a kamera és ezt most nem tudja letagadni
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meghan Markle-ről kellemetlen videó szivárgott ki, nem vette észre, hogy filmezik.

Az már régóta nem titok, hogy a királyi család tagjaként számtalan szabályt kell betartani. Életük minden rezdülését protokoll szerint kell élniük és néhány logikus, valóban elővigyázatosságból alkalmazott szabály mellett egészen eszement és elrugaszkodott dolgokat is észben kell tartaniuk.

Ott van például, hogy nem utazhat egy járműben a jelenlegi uralkodó, illetve a következő két uralkodó, mivel egy esetleges baesetnél (és ne adja az ég halálesetnél) ez beláthatatlan következményekkel járna a trónra kerülés sorrendjében.

Több ételt is kerülniük kell, melyek köztudottan lehetnek akár mérgezőek is, így például a tengeri herkentyűk fogyasztása szintén tiltólistás.

Az öltözködésre vonatkozó szabályok is valahol érthetőek: nem viselhetnek a nők élénk színű sminket, vagy rikító ruhát, mivel ez szembemenni a klasszikus, elegáns arisztokrata kinézettel.

Az étkezés sem képez kivételt a szabályozott tevékenységek sora alól: meg van határozva például, hogy ameddig az uralkodó étkezik, csak addig szabad a teremben lévőeknek is fogyasztani, ha ő befejezte a fogást, más sem ehet tovább. Az sem mindegy kivel beszélgetsz: az első fogás feltálalásánál a jobbra, második fogás esetén a balra ülővel kell kedélyes beszélgetést folytatni.

Az őrült szabályok sora itt azonban nem áll meg: A királyi család tagjainak az autóból kiszállva tilos azt maguk után becsukni.

Erről az igen fontos (ám annál furcsább) szabályról feledkezett meg Meghan Markle, akkor, amikor még javában a királyi családot erősítette. Az autóból kiszállva beszélgeteftt és magáról megfeledkezve becsukta azt, ezt pedig filmrevették és futótűzként terjedt el az interneten a szabályszegő hercegnéről készült felvétel.

Nem tudjuk, hogy mennyire fedhették meg emiatt, mivel nem szabad elfelejteni: Meghan nem ebben a miliőben nevelkedett, civilként került bele az előírások tömkelegébe. Egy autó ajtajának a becsukása pedig finoman szólva is a mindennapokba beépült rutin, így könnyű elfelejteni, hogy ezt tilos.

A kommentelők nagyrészt Meghan mellé álltak, azonban voltak, akik szerint tudta mire vállalkozik és kifejezetten antipatikusnak hat az, hogy rengeteg kötelességének véletlenül vagy épp szánt szándékkal, de nem tett eleget.

A felvételt itt tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás