promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry legjobb barátja volt a sztárfutballista, Meghan azonban eltiltotta őket egymástól és hallani sem akar többé David Beckhamről
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Harry herceg és Meghan Markle állítólag egy "keserű szakítás" közepén vannak David és Victoria Beckhammel, annak ellenére, hogy évek óta barátságban állnak egymással.

Az egykori angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, David Beckham és Harry herceg évek óta ismerik egymást, és számos jótékonysági rendezvényen dolgoztak együtt, mielőtt összefogtak a 2012-es olimpia londoni megrendezéséért folytatott kampányban. Beckhamék részt vettek Harry és Meghan 2018 májusi esküvőjén is, de testvérével, Vilmossal is kiváló kapcsolatot ápolnak. Jó ideig nem is szerettek volna állástfoglalni a botrányos veszekedésekben.

Most azonban fordulópont jött el a régi barátságban is: miután Sussex hercege felkérte Davidet, hogy legyen az Invictus Games nagykövete. A dolgok állítólag azután mérgesedtek el, amikor Harry nem volt hajlandó fogadni a korábbi angol futballkapitányt a 2018-as sydney-i eseményen. Most azt állítják, hogy Meghan volt az oka annak, hogy Harry távol tartotta barátját - mivel attól tartott, hogy Victoria Beckham (David felesége) kiszivárogtat róla történeteket a sajtónak.

"Miután átrepülte a fél világot, értetlenül állt az előtt, hogy a sporthelyszínre érkezése után szembesült a történtekről és a személyzet végig távol tartotta őt a hercegi pártól" - írja Tom Bower királyi szakértő a The Sun számára. "A távolság oka Meghan, a frissen férjhez ment sussexi hercegné volt. Nem akarta, hogy  konkurenciaként tűnjön fel mellette a médiában David, és főleg nem a felesége, Victoria".

Meghan ausztráliai látogatása az Invictus Games miatt volt az egyik első álolomása a tengerentúli királyi körútjának, miután hivatalosan is Sussex hercegnéje lett. Bower azonban azt állítja, hogy Meghan és Victoria között valamiért ellenérzés alakult ki annak ellenére, hogy a hercegné ezt követően több királyi eseményen is a Beckham márka ruháit viselte:

Meghan 2018 karácsonyán Victoria márkájának tengerészkék kabátját viselte. Majd 2020 márciusában Meghan egy egyedi készítésű fehér kabátot és ruhát viselt a Westminster Apátságban.

A két nő közötti rivalizálásról szóló pletykák 2020 januárjában kezdődtek, amikor azt állították, hogy Meghan aggódni kezdett amiatt, hogy a sajtóban olyan privát részletek kerültek elő, amelyek a Victoriával való barátságát érintették.
Állítólag Meghan félelmei késztették Harryt arra, hogy "nyíltan" szembenézzen a pletykákkal, és beszéljen Daviddel.

"Harry nagyon udvarias volt, de nyilvánvalóan elég kínos volt a szóváltás, és David meg volt keseredve" - mondta a forrás a The Sunnak.

2017 decemberében arról számoltak be, hogy Victoria kinyitotta a kis fekete könyvét, és Meghan kezébe adta a kedvenc arckezelői, stylistjai és fodrászai elérhetőségének listáját - ennek részletei később megjelentek a sajtóban. Láthatjuk tehát, hogy a focistafeleség igyekezett a jó viszony fenntartása, vagy elérése érdekében.

A Suits egykori színésznője, Meghan korábban már beszélt Victoriáról a sajtóban, és elismerte, hogy nincs meg a megfelelő "sziluettje" ahhoz, hogy a Spice Girl divatmárkájának dizájnjait viselje. Meghan, 1,68 cm magas, azt mondta:

"Amit kezdek megtanulni, az az, hogy még ha a ruhák lenyűgözően néznek is ki a fogason, az nem jelenti azt, hogy rajtam is lenyűgözően fognak kinézni. Például imádom Victoria Beckham ruháit, de nincs olyan hosszú felsőtestem, hogy előnyösen mutassanak rajtam."

Bár fájhat a régi barátság elvesztése, azért csüggedniük nem kell, így sem maradnak magányosak. Davidnek és Victoriának rengeteg barátja van magas beosztásban, két hete pedig Kim Kardashiant és gyermekeit fogadták, hogy megnézzék Lionel Messi bemutatkozását az Inter Miamiban. Victoriát és Kimet kézen fogva kapták le, ahogy a Keeping Up With The Kardashians sztárja, Kim segített a küszködő Victoriának lejönni a nagy lelátóról. A párost le is fotózták, amint a meccs vége felé beszélgetnek és kuncognak, így valószínűleg Victoriának sikerült túllépnie a törtéteken, férje érzései azonban lehet, hogy háborgóbbak.

Forrás: mirror.co.uk

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás