promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg és Meghan Markle elbukott, egy titokzatos telefonhívás derített fényt mindenre
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki Harry herceg és Meghan Markle fegyverszünetet szeretne kérni a királyi családtól.

Harry herceg és Meghan Markle már régóta hátat fordítottak a brit királyi családnak. Ugyebár III. Károly fényűző koronázására a páros is kapott meghívót, de csak a király fia tette tiszteletét. Meghan Markle-t az is zavarta, hogy a gyerekeiket, vagyis Archie herceget és Lilibet hercegnőt nem hívták meg az ünnepségre, így mindenképpen velük akarta maradni Amerikában.

Érdekesség, hogy Harry herceg eléggé hátul kapott helyet az ünnepségen, és a királyi család tagjaival sem találkozott, mintha valamilyen kívülálló lenne. Nos, sokak szemében ugyebár az is, pedig III. Károly állítólag nagyon szeretné, ha a fia végre hazatérne.

Meghan Markle és a királyi család között már a kezdetektől megvan a feszültség, ami nem igazán akart azóta sem megszűnni. A Mirror arról számolt be egy bennfentesre hivatkozva, hogy Harry véget akar vetni a nézeteltérésüknek, és még fel is hívta Vilmost telefonon.

A beszélgetés során állítólag Vilmos ledöbbent, egyszerűen nem tudta mit mondjon. Az állításokkal kapcsolatban Tom Bower királyi életrajzíró azt mondta, hogy a walesiek valószínűleg nem fogadják el Harry „fegyverszüneti” ajánlatát.

A szakértő szerint Harry herceg és Meghan Markle sok kárt okozott a brit királyi családnak, és Vilmosék nem szeretnék, ha ez az egész ismét elölről kezdődne. A másik az, hogy Meghan Markle fejében valószínűleg sosem fordulna meg, hogy ő vissza akarjon térni Angliába.

Lehet valóban igazak a pletykák, és Harry herceg és a párja kapcsolata elkezdett megromlani? Állítólag a sok stressz, és a pénzügyi gondok mellett más is lehet a háttérben. Az sincs kizárva, hogy Meghan Markle alapból sosem akarná ezt a békülést.

A pletykák szerint Harry kezd azon tűnődni, vajon jól döntöttek-e, hogy anno elhagyták Angliát. Annyi biztos, hogy III. Károly már szívesen látná otthon a fiát, és azt szeretné, ha Vilmos és Harry valóban fegyverszünetet kötnének végre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás