promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eljött a búcsú ideje, Meghan Markle és Harry herceg váratlan döntésétől hangos a világsajtó
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő dolgoktól hangos a sajtó az elmúlt napokban Harry herceg és Meghan Markle kapcsán.

Az elmúlt hónapokban rengeteg hír jött a sussexiek háza tájáról, miszerint Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata tényleg a végén táncol, sok lap arról is írt, hogy egyre több időt töltenek egymástól távol, ám valamelyik portál ezt úgy tálalta, miszerint így próbálják megmenteni a kapcsolatukat. Sőt, volt rá példa, hogy bulvárlapok, így többek között a Perez Hilton vagy a Radar Online azt állították, hogy egy bennfentestől értesültek a páros házassági gondjairól, ez a hír pedig már nagyon érdekelte a világsajtót. Ám később a Bazaar-nak egy másik, a párhoz közel álló forrás már azt említette, hogy ezek a letykák teljesen légből kapottak, és nem valósak.

Azt amúgy tudni lehet, hogy a páros nagyon rossz kapcsolatot ápol néhány bulvároldallal, akik miatt komolya bajba kerültek az évek alatt. Igazából nagyon nehéz már átlátni ezek között a hírek között, hogy mi a valóság, és mi a fikció, kik azok a bennfentesek, akik igazából jól ismerhetik a párost, hiszen az újságok általában a brit királyi család bennfenteseire utalnak, mint források.

Most egy újabb érdekes dologról írnak az újságok, miszerint Harry és Meghan költözni fognak, és otthagyják a csodalábakon forgó kis palotájukat a híres amerikai lakóhelyen, ahol többek között Orlando Bloom is a szomszédjuk. A Mirror számolt be erről, és ezt szúrta ki a Blikk is, miszerint az új hely, ahova költöznének Malibu lenne, a hercegné régi, gyermekkori otthona.

Búcsút inthetnek tehát régi otthonuknak.

A döntés mögött pedig igazán prózai okok vannak, hiszen Malibu nagyon közel van Los Angeles központjához, illetve Beverly Hills-hez is. A mostani otthonukból, pedig háromórás autóút is lehet, mire beérnek Los Angelesbe. A lapnak mindezt egy, a királyi párhoz közel álló forrás mondta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás