promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
III. Károly válságos állapota előre borítékolható volt? Vérfagyasztó felvételek kerültek elő a koronázásáról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Soha nem látott felvételek kerültek elő III. Károly koronázásáról, melyek sok kérdést felvetnek.​

A brit királyi család háza tájáról mostanában elég szomorú hírek érkeztek. Minden azzal kezdődött, hogy III. Károly királyról kiderült, hogy prosztata problémákkal küzd ezért orvosi kezelésre szorul, majd jött az újabb borzalmas hír, miszerint Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné is kórházba került, akit meg is kellett műteni, de szerencsére sikeres hasi beavatkozáson esett át.

A palota III. Károlyról később azt közölte, hogy a király állapota jóindulatú, de egy "korrekciós eljárásnak" fogják alávetni. A kezelés miatt az uralkodó kötelezettségeit és nyilvános megjelenéseit rövid időre elhalasztják, hogy mihamarabb felgyógyulhasson. Most azonban olyan videók láttak napvilágot az uralkodó állapota kapcsán, melyek arra utalnak mintha az uralkodó mostani állapota előre borítékolható lett volna.

III. Károly király édesanyját, II. Erzsébet királynőt követte a brit trónon az uralkodónő tavaly szeptember 8-án bekövetkezett halála után. Az új uralkodó koronázása végül tavaly májusban Londonban zajlott le és szerte a világon nézők milliói kísértek figyelemmel, hiszen ilyen esemény szinte csak egyszer van az emberek életében.

A ceremónia pedig úgy tűnt remekül sikerült, a korona felkerült III. Károly király fejére, a brit királyi család azonban végig azon izgult, hogy minden rendben menjen.

Most azonban előkerült egy egészen érdekes felvétel a koronázásról, amelyen az látható, hogy a semmiből egy titokzatos sötét alak vonult át a háttérben. Erről a TikTok-on tettek közzé egy videót, amelyben azt is találgatják ki lehetett a rejtélyes vendég.

Elsőre egyébként az tűnik fel vele kapcsolatban az embernek, hogy valamiféle egyházi személy lehet, az öltözetét tekintve legalábbis biztos. A közösségi oldalakon ugyanakkor azonnal megkezdődtek a találgatások, hogy ki is lehet a semmiből feltűnő titokzatos személy.

A videót feltöltő magyar TikTokker viccesen találgatni is kezdte a sötét alak kilétét. Ő első tippnek Anonymust mondta a Magyar Vándor című filmből, másik lehetőségnek pedig Valakot említi az Apáca című filmből. 

Ebből természetesen semmi sem derül ki a rejtélyes alak kilétéről, a felbukkanását azonban sokan összekötötték a király mostani betegségének előjelével a közösségi oldalakon. A fekete csuklyás ember megjelenése ugyanis nagyon rossz ómennek tartja nem egy kommentelő a közösségi oldalakon.

De most nézzük is a döbbenetes felvételt és a hozzá tartozó humoros megfejtéseket!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás