promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas a baj a királyi családban, már a vészforgatókönyvet is elővehették: Katalin hercegné váratlanul kórházba került
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szomorú hírről adott közlést a Buckingham-palota.

Nem elég, hogy a Buckingham-palota közölte, III. Károly királynak jövő héten kórházba kell mennie, mert kezelésre szorul, újabb borzalmas hír érkezett az Egyesült Királyságból: Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné kórházba került, nagy lehet a baj. Úgy tudni, még műteni is kellett, sikeres hasi beavatkozáson esett át. A 42 éves hercegnét tegnap vették fel egy londoni klinikára, várhatóan 10-14 napig kórházban marad. A leendő királynő ezután hazatérhet a berkshire-i Windsorba, hogy családja támogatásával tovább gyógyuljon.

A hírek szerint nincs halálos betegsége, de több hónapon keresztül fog tartani a felépülése. Épp emiatt nem fog tudni részt venni a hivatalos megjelenéseken, a Kensington-palota közleménye szerint húsvétig távol marad mindenféle eseménytől. 

A walesi hercegnő nagyra értékeli az érdeklődést, amelyet ez a nyilatkozat vált ki. Reméli, hogy a közvélemény megérti azt a vágyát, hogy a lehető legtöbb normalitást megőrizze gyermekei számára; és azt kívánja, hogy személyes orvosi adatai titokban maradjanak

- olvasható a közleményben.

Vilmos és Katalin az elkövetkezendő időszakban több helyre is elutazott volna, idén tavasszal nagy horderejű római látogatást terveztek. Ám a beavatkozás miatt egyikük sem fogja elhagyja Angliát. A királyi családban bevett szokás, hogy több helyszínen is megjelennek és találkoznak a népükkel, így volt ez II. Erzsébet uralkodása során is. Íme erre egy példa:

Phil Dampier királyi szakértő is megszólalt az ügyben és X-en, vagyis a korábbi Twitteren a következőket írta: "Mihamarabbi felépülést kívánok a walesi hercegnőnek a hasi műtétje után. Nem ismerjük a részleteket, de nyilvánvalóan ez most nagyon komoly volt, mivel két hétig kórházban kell maradnia és három hónapra van szüksége, hogy felépüljön."

A Devonshire Place és a Marylebone Road sarkán, London központjában található London Clinic az Egyesült Királyság legnagyobb független magánkórháza. Most itt tartózkodik Vilmos herceg felesége. A klinika először 1932-ben nyitotta meg kapuit, és korábbi páciensei közé tartozik Fülöp herceg, Margit hercegnő, Elizabeth Taylor színésznő és John F. Kennedy amerikai elnök is.

Forrás: Daily Mail

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás