promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerültek Katalin hercegné meztelen fotói, újabb hatalmas botrány alakul a brit királyi családban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vilmos és Katalin nagyon kiakadt a történtek miatt.

Már lassan mindenki számára természetessé válik, hogy a brit királyi család körül szinte folyamatosak a botrányok. Harry herceg, Meghan Markle vagy a jelenlegi uralkodó III. Károly is rendszeresen a bulvárlapok címlapjára kerül egy-egy felháborítónak tűnő pletyka révén, ami egyébként sokszor nem fedi a valóságot, ám előfordul, hogy megfelel az igazságnak.

A királyi család tagjai közül talán Vilmos herceg és felesége Katalin hercegné tűnik a legszolidabbnak, az elmúlt évek során talán ők váltották ki a legkisebb felháborodást a britek körében, a paparazzik esetleges támadását azonban még ők sem tudják elkerülni. Ahogy ez 2012-ben sem sikerült nekik Provence-i nyaralásuk során. A hercegi párt ugyanis a franciaországi nyaralásuk során bizony megkörnyékezték a lesifotósok, akiknek nem is akármilyen képeket sikerült lőniük róluk.

Sikerült ugyanis lekapniuk, ahogy Katalin hercegné félmeztelenül, egészen pontosan a bikini felsőjét levéve ejtőzik a tengerparton. Az elkészült fotókat a Closer magazin címlapon hozta le és egy négyoldalas mellékletet is közöltek róla. A hercegi párt nagy szomorúsággal tölti el, hogy megsértették magánéletüket.

Vilmos és Katalin azonnal feljelentést tett a pletykalap ellen, amely szerintük egyértelműen megsértette a privát szférájukat. Az ügy egyébként még éveken át húzódott, a bíróság azonban végük kötelezte a két párizsi székhelyű fotóst, a Closer bulvárlap egykori szerkesztőjét, illetve a magazint kiadó vállalatcsoport vezérigazgatóját, hogy együttesen 50 ezer euró kártérítést fizessenek a hercegi pár mindkét tagjának külön-külön.

A megítélt összeg azonban jócskán elmaradt a Vilmos és Katalin által követelt 1,5 millió eurós kártérítéstől.

A nanterre-i bíróság az ügyben egyébként összesen hat, a Closer magazinhoz köthető személyt talált bűnösnek – három fotóst és három vezető beosztású dolgozót –, akiket magánszféra megsértésének vádjában bűnösnek találtak. Emellett fejenként 45 ezer euró bírság megfizetésére kötelezte Laurence Piau-t főszerkesztőt és Ernesto Maurit, a magazint tulajdonló Mondadori olasz kiadói csoport vezérigazgatóját és a Mondadori francia leányvállalat elnökét. A két bűnösnek talált fotósnak 5-5 ezer euró büntetést kellett fizetnie.

Az említett fotók még 2012-ben készültek, de az emberek azóta is nehezen verik ki a fejükből a gyönyörű Katalin hercegné intim fotóit. A lesifotókat pedig, az alábbi videóan most te is megnézheted.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás