promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem III. Károly Harry herceg édesapja? Diana biztos volt benne, hogy szeretője a vérszerinti apa
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A brit hadsereg egykori őrnagyával csalta meg Diana hercegné Károlyt Harry fiuk születése előtt.

Már régóta keringenek azok a pletykák, melyek szerint a brit hadsereg egykori őrnagya, James Hewitt lehet Diana hercegné legkisebb fiának, Harry hercegnek a biológiai édesapja. Ezek az elméletek pedig Erzsébet királynő halálakor ismét nagyon felerősödtek.

Miközben egy ország, sőt az egész világ gyászolta az Egyesült Királyság leghosszabb ideig regnáló uralkodójának halálát, Károly herceg megkapta az új III. Károly király címet, ám ezzel családi élete és titkai is reflektorfénybe kerültek.

Károly herceg és Diana 1981 júliusában a Szent Pál-székesegyházban házasodtak össze, majd 1982 júniusában megszületett első fiuk Vilmos herceg, 1984 szeptemberében pedig Harry herceg is napvilágot látott. Ahogy azonban Harry egyre érettebb lett, sokak számára feltűnő lett, hogy nagyon hasonlít a brit hadsereg egykori őrnagyára, James Hewittra. A vörösesbarna hajtól a kék szemekig a testbeszéden és a felépítésen át elképesztő köztük a hasonlóság.

A múltban Hewitt azt állította, hogy 1985-ben egy vacsorán találkozott a hercegnővel, egy évvel Harry születése után. Vannak azonban olyan információk is, hogy ő és Diana valójában már évekkel korábban találkoztak egymással, amikor az akkor még Károly herceggel lovaspólóztak.

Hewittet többször is látták a Kensington-palotában Károly és Diana akkori otthonában 1983-ban, nagyjából 12 hónappal Harry születése előtt

 

– mondta Nicholas Davies, aki számos könyvet írt a királyi családról.

Amikor a páros találkozott egymással, Hewitt már a brit hadsereg vezérkari kapitánya volt, és beleegyezett abba, hogy lovaglóleckéket ad Diananak:

Csak egy dolog ment rosszul. Szerelmesek lettünk egymásba

- írta később Hewitt.

Egy 1989-ben írt levelében Diana is felfedte a köztük lévő kapcsolatot:

Ébren feküdtem éjszakánként, kétségbeesetten szeretlek, és hálát adok Istennek, hogy behozott az életembe ... Csak arra a napra vágyom, amikor végre együtt leszünk, ahogy annak lennie kell

- írta a levélben a hercegné.

1995-ben Diana egy interjú során bevallotta, hogy hűtlen volt Károlyhoz és ez vezetett a házasságuk megromlásához is. Harry édesapjának kilétét azonban nem firtatta. Csak Károly herceg és néhány közeli barát tudta, hogy Diana Hewitt szeretője volt Harry születése előtt a királyi szakértő elmondása szerint.

És a valóság az, hogy nem volt biztos abban , hogy ki volt Harry igazi apja. Szíve mélyén azt akarta, hogy Hewitt legyen, és gyanította, hogy ez valószínűbb is, mint hogy a férjéé.

- mondta a Radar Online-nak Davies.

A teljes igazságra azonban ennyi év után talán soha nem derül fény, de mindenesetre íme egy videó, amelyen Hewitt látható. Szerinted is igazak lehetnek a pletykák?

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás