promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris? Vilmos herceg és Katalin nyíltan felvállalták, óriási változás Angliában
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hercegi pár óriási változtatás mellett döntött, nem véletlen a nagy fordulat.

Nagy-Britanniában a királyi család tagjainak minden tagjának legapróbb lépéseit is kamerák és királyi szakértők ezrei lesik minden pillanatban, így persze nem is meglepő, hogy a legapróbb hírekből is mindent elsöprő, komoly fordulatot olvasnak ki az ezzel foglalkozó szakemberek. A család eddig is a média érdeklődésének középpontjában volt, és ennek hatalmas lökést anno még Meghan Markle és Harry herceg Amerikába költözése adott, hiszen a Sussexiek a család nagyon sok fura dolgát kiteregették a sajtónak.

Miközben folyamatosan arról is szó van, hogy vajon milyen változás következik majd be III. Károly és a fiai kapcsolatában. Így többek között III. Károly potenciális lemondásáról is folyamatosan szó van a sajtóban, nagyon sokszor írnak róla, miközben Harry herceg és Károly kibéküléséről is folyamatosan cikkeznek. Ám most a szakértők egy egészen másfajta változásra figyeltek fel, amely Vilmost és Katalint érinti, de rajtuk keresztül egész Nagy-Britanniát, sőt az egész világot.

Az IN írta meg, hogy Vilmos és Katalin közösségi oldalain elképesztő változás folyik, szinte minden eddig megjelenést átszabnak, és megváltozik az egész arculat. És ez nem véletlen, hiszen Katalin és Vilmos nyíltan az uralkodásra készül már, és nyitnak a fiatalok felé ezekkel az újfajta megjelenésekkel is. A változás tehát céltudatos, és már III, Károlynál is megjelentek az újfajta, modern videók az eddigi merev beállítások és hagyományos felvételek helyett.

Vilmos és Katalin esetében ez a váltás a médiamegjelenésekben tudatos, és nagyon is erősen jelez valamit a külvilágnak, azt, hogy tudatosan készülnek mér most az uralkodásra. Daniele Elser királyi szakértő arra hívta fel a figyelmet, hogy a hercegi pár úgy pozicionálja magát, hogy uralkodni fognak, és meg akarják változtatni örökre a koronát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás