promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége? Brutális riadót fújtak a brit királyi családban, III. Károly váratlan fordulattól tart
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő hír érkezett, amelynek komoly következményei lehetnek.

A világsajtóban III. Károly potenciális lemondása és Vilmos herceg királlyá koronázása mellett visszatérő hír Harry herceg és Meghan Markle újabb kísérletei arra, hogy a nyilvánosság előtt írjanak vagy valljanak arról, mi történt velük és a brit királyi család többi tagjával az elmúlt években.

A napokban nagyon sok újságban megjelentek olyan hírek, miszerint Meghan Markle direkt nem segített Harry herceg memoárjának, a Tartaléknak a promóciójában, hiszen többször is volt arról szó, hogy nem feltétlenül gondolta jó lépésnek a könyv kiadását, ám a későbbiekben támogatta a férjét minden lépésében. A könyv még tavaly jelent meg januárban, és nagyon hamar bestseller lett szerte a világon, persze már a megjelenés előtt hatalmas hírverést kapott a könyv, így nem is csoda, hogy nagyon hamar az eladási listák élére került.

Már az első nap közel másfél millió példányt adtak el belőle.

Ám itt még nincs vége a történetnek, nagyon úgy tűnik.

III. Károlyék ugyanis attól tartanak, hogy kiadhatják a Tartalék második részét, amelyben még több érdekes dolgot mondhat el az életéről és a családjától Harry herceg. Az első részben döbbenetes megállapításokat lehetett olvasni, az egyik legismertebb történetben Harry arról írt, hogy Vilmos a földre lökte, sőt, Meghant is olyan ejlzőkkel illette, amely elmérgesítette kettőjük között a viszonyt. Kamilláról is van szó a könyvben, egyenesen gonosz mostohaként állítja be őt a herceg.

A Nap híre a The Sun-ra hivatkozik amikor a lehetséges folytatásról írnak, hiszen nagyon sok megválaszolatlan kérdés maradt, amely érdekli a rajongókat, és ezek folyamatosan felszínre buknak, épp ezért félnek III. Károlyék, hogy hamarosan érkezhet a folytatása a memoárnak. Többek között az is érdekli nagyon a rajongókat, hogy a brit királyi család próbálta-e megakadályozni a könyv megjelenését. Robert Hardman királyi szakértő is felemlegeti, hogy nagyon sok téma tárgyalása kimaradt a Tartalékból, így például a családból való távozásuk ügye, ez pedig azt vetítheti előre, hogy jöhet a folytatás, vagy éppen Meghan Markle memoárjában írnak majd ezekről a témákról.

A szakértő szerint tehát még nincs vége.

Korábban amúgy Friderikusz Sándor podcast-műsorában is hosszan kibeszélték a Tartalékot, Harry könyvét, a műsorban Shenouda Nóra, az angol királyi család szakértője volt Friderikusz sándor vendége:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás