promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet: Harry hercegnek van egy évtizedek óta „eltitkolt testvére”? Előlépett a sötétségből egy férfi, egészen Ausztráliából jelentkezett be
Borítókép:  Ferrari Press Agency/Better Up/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy 56 éves férfi állítja, hogy ő is a brit királyi család tagja.

Az elmúlt években számtalan oldalról érték a brit királyi családot, főleg a nemrégiben elhunyt II. Erzsébetet, illetve Károly herceget, aki a trónt örökölte. III. Károlynak számtalan kihívással kell szembenéznie, főleg azért is, mivel II. Erzsébet több évtizedes uralkodása egybeforrt a királyság és a monarchia eszméjével.

Ráadásul a médiában Meghan Markle és Harry herceg is újfent komoly szereplésekkel igyekszik bizonyítani az igazukat, próbálnak mindent elmondani, ami szerintük a valóság része lehetett. Január elején érkezik Harry memoárja, a Netflixen pedig már hetek óta megtekinthet a Sussexiekről készült dokufilm is, amely nagy port kavart már a kezdetektől.

Ráadásul újból a nyilvánosság elé lépett az a férfi is, aki magát III. Károly, illetve Kamilla biológiai fiának mondja magát, így pedig egyúttal Harry és Vilmos mostohatestvérének. 

Az 56 éves férfi Ausztráliában él, és már többször is bejelentkezett. Simon Charles Dorante-Day-nek hívják, és most újból megpendítette az érveit. A férfi még DNS-teszt elvégzését is szorgalmazta az évek alatt.

A férfi üzemeltet egy Facebook-oldalt is, ahol rendszeresen kommunikál követőivel is, legutóbb pedig a Netflix, a Sussexiekről készített dokufilmje kapcsán fejtette ki véleményét. Szerinte a Sussexieket tendenciózusan támadják egyes szakértők, akik ezt küldetésüknek tartják. 

Így néz a ki a férfi, aki Károly és Kamilla gyermekének tartja magát, a hasonlóság tényleg feltűnő lehet első blikkre:

(via Metropol)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás