promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle nem vett fel melltartót, képek is készültek róla, kitört a botrány
Borítókép:  Profimedia - Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem ez volt az első botlása a hercegnének.

Harry herceg és Meghan Markle úgy döntött, hogy kiválik a királyi családból, és új életet kezdenek az Egyesült Államokba egy álombirtokon egy kacsalábon forgó palotában. A pár Dél-Kaliforniába költözött, egy nagyon trendi és felkapott helyre, ahol például Ariande Grande és Gwyneth Paltrow is lakik. Szakítottak a királyi család szinte minden tagjával, és így sokszor nagyon látványosan az etikettel is.

Az elmúlt időszakban a viszály egy kicsit oldódni látszódik, Harry herceg édesapjával, majd utána II. Erzsébettel is találkozott útja során, amely elsősorban Hollandiába vezetett az Invictus Game-re. A jövő még teljesen kifürkészhetetlen, ám annyit rengeteg cikkből, szakértői-bennfentes információból tudni lehet, hogy II. Erzsébet az elmúlt évben számtalanszor nagyon kiakadt Meghan Markle-re,

mivel a hercegné megszegte az etikettet, méghozzá mindezt nagyon látványosan tette.

A FemCafé most ezekből válogatott ki néhányat. Többek között arra is kitértek, hogy Meghan Markle és Harry herceg számtalanszor csókolóztak szenvedélyesen a nyilvánosság előtt, de Meghan Markle például már az első nyilvános megjelenése alkalmával az esküvőjük után a ruhája alá nem vett fel melltartót, az újságok természetesen azonnal lecsaptak a megjelenésre.

Meghan öltözködési furcsaságairól a Youtube-on is számtalan megtalálható, a The List a 10 legfurábbat gyűjtötte össze:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás