promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg és Meghan Markle brutálisan megalázták Erzsébet királynőt a halála előtt, megbocsáthatatlan dolgot követtek el?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meghan Markle és Harry herceg állítólag nagyon feldühítették a királynőt  egy bizonyos lépésükkel.

A brit királyi család háza tján folyamatosan a botrányok, így nem meglepő, hogy most egy újabb igen érdekes hír látott napvilágot velük kapcsolatban.

Mint ugyanis kiderült Meghan Markle és Harry herceg a hírek szerint nagyon feldühítette a néhai II. Erzsébet királynőt, amikor lányukat Lilibet Diana Mountbatten-Windsornak nevezték el, egy királyi szakértő szerint ugyanis a hercegi pár nem érdemelte ki a királynő gyerekkori becenevének a használat jogát.

A Lilibet a néhai királynő gyermekkori beceneve, és csak a szülei, a nővére, Margit hercegnő, férje Fülöp herceg és néhány közeli barát hívhatta őt így. Amikor pedig Harry és Meghan kislánya Lilibet 2021 júniusában született, a hírek szerint a királynő nem hagyta jóvá a névválasztást, ám a sussexiek rágalmazónak minősítették ezeket a pletykákat.

Robert Hardman királyi szerző új életrajzában, a magyarul III. Károly: Új király, új udvar című művében azonban az olvasható, hogy egy forrás azt mondta, hogy a királynő olyan dühös volt miután megtudta a hírt, mint amilyennek soha nem látták.

Azt hiszem, mindannyian egyetértünk abban, hogy a Lilibet nevet Meghan Markle erőltette, hogy azt a benyomást keltse, hogy közel állnak egymással a királynővel. Annyira fontos volt megmutatnia a korábban Oprah Winfrey-nek előadott narratívát, hogy nem volt más választása 

- mondta az újságíróként dolgozó forrás.

Az újságíró azt is hangsúlyozta, hogy Meghan nem érdemelte ki a jogot, hogy  a Lilibet nevet használja lánya neveként. A Celia nevű hölgy férjének, Piersnek egyébként bonyolult története van Meghannel, ugyanis néhány év alatt barátokból ellenségekké válik.

Piers azt állította, hogy Meghan átverte azzal, hogy azt éreztette vele, hogy közeli barátok, de valójában csak kihasználta őt.

Még a műsorának korai előzeteseit is elkezdte küldeni nekem, hogy vitatkozhassunk a még adásba kerülő sztorivonalakon – amit mi is hosszasan megtettünk

– mondta a férfi, aki azt is állította, hogy ő ültette be Meghant abba a taxiba, amely elvitte őt abba a buliba, ahol találkozott Harry herceggel és állítása szerint ezután többet nem hallott róla.

A történet tehát meglehetősen bonyolultnak tűnik és azt, hogy mi az igazság azt nem tudni, miután pedig a királynő már sajnálatos módon elhunyt már nem fog kiderülni, hogy mit gondolt valójában Harryék névválasztásáról.

Forrás: Mirror

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás