promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg 30 év után tálalt ki a szörnyű igazságról, az újév is a királyi család botrányával indul
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harry herceg nem tudott beletörődni abba, hogy nem kapta meg örökségét.

A brit királyi család háza táján folyamatosak a botrányok és szinte nap mint nap újabb hírek jelennek meg a titkaik kapcsán. Gondoljunk csak III. Károly és Kamilla állítólagos eltitkolt gyerekére, András herceg szexbotrányaira, vagy Harry herceg és Meghan Markle kiválására a királyi család köteléke közül.

Most pedig így újév napján, újabb döbbenetes részlet derült ki a családi titkok végeláthatatlan tárházából. Kiderült ugyanis, Diana hercegné azt szerette volna, hogy fia Harry herceg részesüljön a végrendeletéből, amint betöltötte 25. életévét, de évekkel a halála után néhány kulcsfontosságú részlet megváltozott.

Sussex hercege mindössze 12 éves volt, amikor 1997-ben egy párizsi autóbalesetben édesanyja életét vesztette ám valamivel azelőtt, hogy tragikusan véget ért volna az élete, Diana számos utolsó kívánságát is megírta. Ez magában foglalta azt is, hogy mit és mikor kell oda adni fiainak a halála esetén.

A hercegné különleges tárgyakat tett félre fiai számára. Az eredeti dokumentumban amelyet Diana írt alá 1993. június 1-jén, majd 1996-ban módosított egy évvel a baleset előtt, amelyben Dodi Fayed barátja is meghalt Harry is benne volt, később azonban megváltoztak a dolgok. Végrendeletében Diana azt kérte, hogy majdnem az összes vagyonát osszák fel fiai Vilmos és Harry között , a maradékot 17 keresztgyermeke kapta, 50 000 fontot pedig inasának, Paul Burrellnek adott.

A jelentések szerint Diana azt akarta, hogy Vilmos és Harry akkor kapják meg az örökségüket, amikor betöltötték a 25. életévüket. A bíróság azonban megengedte a hercegné anyjának és nővérének, hogy módosítsanak a végrendelet néhány részletén és úgy döntöttek, hogy a hercegek részesedésének korát 25-ről 30 évre módosítják.

A tárgyak között szerepelt Diana ikonikus 1981-es menyasszonyi ruhája, amelyet Harry meg is kapott amikor a 30. születésnapját ünnepelte. Vilmos pedig megkapta anyja eljegyzési gyűrűjét, amelyet később feleségének Katalinnak ajándékozott. 

A hírek szerint egyébként Harry herceget annak idején igencsak rosszul érintette, hogy nem kapta meg időben édesanyja örökségét, ezt pedig többször is igen indulatosan szóvá tette az illetékeseknek mindhiába.

A brit királyi család legnagyobb botrányairól az alábbi videóban még többet megtudhatsz!

Forrás: Mirror

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás