promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg lehet az új király Vilmos helyett, váratlan fordulat borzolja a kedélyeket
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem zárható ki, hogy Harry herceg követi majd édesapját III. Károlyt a trónon.

A méltán híres Nostradamus ezúttal a brit királyi család kapcsán jósolt meg igen izgalmas történéseket, amelyeket Mario Reading, az asztrológus egyik legnagyobb szakértője vetett most papírra.

Michel de Nostredame, vagy latinosított nevén Nostradamus, a francia reneszánsz neves alakja; IX. Károly francia király udvari orvosa, képzett csillagász-asztrológus, misztikus jós és gyógyszerész is volt. Mai napig tartó hírnevét azonban természetesen jövőbelátó képességével alapozta meg.

Nostradamus az emberiség jövőjére vonatkozó jóslatairól, melyek A próféciák c. könyvében olvashatók, sokak szerint valóban teljesültek. Ezek közül több a brit királyi család életére vonatkozott, melyek közül szintén jó néhány bejött.

Mario Reading még 2005-ben írt könyvet a Nostradamus jóslatainak értelmezéséről, melyben kifejtette, hogy II. Erzsébet 2022 környékén fog meghalni, öt évvel fiatalabban, mint édesanyja, ami szintén valóra vált.

A látnok e mellett azt is megjósolta, hogy az uralkodónő fia, III. Károly a trónra lépésekor nem fog nagy népszerűségnek örvendeni, mivel a közvélemény még mindig neheztelni fog rá Diana hercegné miatt. Sőt Nostradamus szerint Károly uralkodása sem lesz hosszú életű, és ez még nem minden.

A látnok jóslata szerint ugyanis III. Károly idős korára hivatkozva lemond majd a trónjáról, helyére pedig Vilmos herceg helyett valamilyen oknál fogva Harry herceg kerül IX. Henry néven.

Ez pedig azt is jelentené, hogy Meghan Markle királynévé válna. 

Hogy bejön-e Nostradamus érdekes jóslata természetesen egyelőre nem tudni, az azonban biztos, hogy a brit királyi család élete már eddig is számtalan fordulatban bővelkedett, így azon sem lennénk meglepődve ha esetleg ez is valóra válna.

A legendás látnok szakértője szerint Nostradamus egyébként megjósolta a francia forradalmat, Napóleon és Hitler fellépését; mindkét világháborút, ezen kívül többnyire olyan események előremondásában is igaza volt, mint a német V1 szárnyas robotbomba felfedezése, a Hirosima és Nagaszaki elleni atomtámadások, avagy Louis Pasteur működése.

Ha még több érdekességre vagy kíváncsi Nostradamus jóslatai kapcsán, mindenképp nézd meg az alábbi videót!

Forrás: Nuus

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás