promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Drámai dolog történhet Kamillával, ha meghal III. Károly király
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

 A szakértők szerint nem kizárt, hogy ő maga is készül erre az eshetőségre.

Amikor eljön az a szomorú nap, hogy Károly király már nem lesz köztünk, Kamilla királyné élete jelentősen megváltozik. A férjétől való búcsúzás mellett számos döntést meg kell hoznia, hogy hogyan folytassa az életét, és milyen szerepet vállaljon a királyi családban.

Először is, Kamilla királyné titulusa megváltozik férje halála után. Míg korábban a Queen Consort (a király hitvese) címet viselte, mostantól a Queen Dowager (a király özvegye) címet kapja meg. Ez a változás nemcsak a hivatalos címét érinti, hanem az öröklési sorrendet is befolyásolja - írja a People magazin.

III. Károly király halálával az egész trónutódlási sor átalakul. Vilmos herceg azonnal uralkodóvá válik, és ő lesz a következő brit uralkodó. Katalin hercegné pedig Kamilla királyné helyére lép, és megkapja a Queen Consort titulust. Ez a változás jelentős hatással van a királyi család dinamikájára és hierarchiájára. Miután Kamilla királyné özvegy lesz, szabadon dönthet arról, hogyan szeretné tovább élni az életét. Lehetősége van visszavonulni vidéki otthonába, a Ray Mill House-ba, ahol nyugodt magánéletet élhet.

Folytathatja jótékonysági tevékenységét is, amelyben már régóta aktív. Olyan fontos ügyekben segíthet, mint az egészség, a műveltség, a művészetek, valamint a nemi erőszak és szexuális zaklatás áldozatainak támogatása.

Fontos megemlíteni, hogy Kamilla királyné és III. Károly király házasságának kezdetén sok kérdés merült fel a titulusával kapcsolatban. Először úgy tervezték, hogy Princess Consort néven fogják elismerni, de Erzsébet királynő nyilvános közleményében kifejezte kívánságát, hogy Kamillát Queen Consort néven ismerjék el, és folytassa hűséges szolgálatát. Ez a kívánság hivatalosan is teljesült, és Kamilla királyné a Queen Consort címet kapta meg.

Bár Kamilla királyné élete jelentősen megváltozik III. Károly király halála után, az új szerepkör és lehetőségek új irányt és értelmet adhatnak az életének. Az özvegység időszaka lehetőséget adhat neki arra, hogy mélyebben elmerüljön a jótékonysági tevékenységekben és az ügyekben, amelyek számára fontosak. Ezáltal továbbra is pozitív hatást gyakorolhat a brit társadalomra és a világra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás