promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kamilla királyné végre beszámolt III. Károly állapotáról, az aggódó feleséget egy nap alatt háromszor is lencsevégre kapták a férjét ellátó kórháznál
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kamilla királyné nagyon aggódik kórházban lábadozó férjéért.

A jelenlegi brit uralkodót, III. Károlyt péntek reggel prosztata-megnagyobbodás miatt kórházba szállították, ahol egy műtétet is elvégeztek rajta. A beavatkozást a London Clinic magánkórházban végezték el, ahol Katalin walesi hercegnőt a múlt héten szintén megműtötték.

Magától értető módon a király meglátogatta a walesi hercegnőt a kórházban a saját tervezett kezelését megelőzően. Azt pedig akkor még nem lehetett tudni, hogy Károly király meddig marad kórházban. Most azonban újabb hírek láttak napvilágot az állapotával kapcsolatban.

A legfrissebb információk szerint Kamilla királynő Károllyal tölti szinte minden idejét a londoni műtétje után. Miután a Buckingham-palota megerősítette, hogy a 75 éves uralkodót pénteken megműtötték a prosztata-megnagyobbodása kezelése érdekében, a 76 éves Kamillát  24 órán belül háromszor is lefényképezték a férjét ellátó londoni klinika előtt.

Brit idő szerint szombat délután Kamilla egy fekete autó utasülésében hagyta el a kórházat. A királynét egyébként mosolyogva látták kilépni az egészségügyi. A Daily Mail értesülései szerint Károly király felesége első alkalommal még a műtét napján, pénteken 18.34-kor érkezett és 20 óra előtt indult haza az egészségügyi intézményből.

Kamilla pedig szerencsére a kórház előtt összegyűlt érdeklődőket is tájékoztatta férje jólétéről.

Teljesen jól van, köszönjük

- mondta a királyné az újságírók kérdésére, ami némi megnyugvásra adhat tehát okot III. Károly egészségügyi állapotát illetően.

Kamilla egyébként a műtét előtt aggodalmában állítólag azt mondta férjének, hogy hagyja most a királyi feladatait és csak az egészségére összpontosítson. Ez azután történt, hogy a Buckingham-palota bejelentette, hogy az uralkodónak a héten megnagyobbodott prosztatája miatt egy műtéten kell átesnie.

 A 76 éves királyné egyébként azt mondta nem is olyan régen, hogy férje a helyzethez képest jól van, azonban ezt követően több bulvárlap is arról ír, hogy egy bennfentes azt állítja, hogy Kamilla már jóval a műtét előtt mondta a jelenlegi királynak, hogy lassítania kell egy kicsit, mert nagyon aggódik érte. Most azonban tehát úgy tűnik, hogy a brit uralkodó állapota kielégítő a korrekciós műtét után.

Forrás: People

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás