promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegné hat szóval vetett véget a betegségéről szóló találgatásoknak, megdöbbentő vallomása után azonnal felrobbant az internet
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mostanra egyértelműen kiderült milyen állapotban van Katalin hercegné.

Az utóbbi hetekben nagyon sokkan aggódtak Katalin hercegné miatt a váratlan kórházba kerülése és műtétje kapcsán és noha a Buckingham-palota mindent megtett annak érdekében, hogy biztosítsa a királyi család rajongóit arról, hogy a walesi hercegnő jól van, és hasi műtétje nem annyira komoly, így is számos spekuláció napvilágot látott az állapota kapcsán.

Nemrégiben lesifotók is készültek Vilmos herceg feleségéről, melyek újabb találgatásokat indítottak be, melyekről alábbi cikkünkben számoltunk be:

Most azonban egy hivatalos fotó is megjelent Katalin hercegnéről, ami talán némileg eloszlathatja a kétségeket. Az Egyesült Királyságban ugyanis most vasárnap ünnepelték az anyák napját, ami a Walesi hercegnő Instagram-oldalán pedig tegnap nyilvánosságra hoztak egy fényképet, amelyen a hasi műtétből lábadozó három gyermekével látható.

A fotón Vilmos herceg felesége boldognak és kipihentnek tűnik, ami nagy megkönnyebbülést jelenthet az egészségéért aggódó királyi rajongóknak.

Katalin a januári hasi műtétje óta készült első hivatalos fotóján köszönetet mondott a jóakaróinak, akik folyamatosan küldték neki a kedves üzeneteket, míg otthon lábadozott. 

Remélhetőleg ez a vidám kép végre véget vet a hercegné egészségével és a királyi feladatai távollétével kapcsolatos kegyetlen összeesküvés-elméleteknek, melyek között olyan is akadt, hogy Katalin már nem is él.

Köszönöm a kedves kívánságokat és a folyamatos támogatásotokat az elmúlt két hónapban. Boldog anyák napját kívánok mindenkinek. C.

- írta a fotó mellé a hercegné.

A fotót egyébként a férje, Vilmos herceg  készítette a múlt héten Windsorban, de csal tegnap hozták nyilvánosságra. A palota volt sajtótitkára, Dickie Arbiter „elragadó anyák napi képnek” nevezte az alkotást és hozzátette, hogy ezeket a csúnya összeesküvés-elméleteket sürgősen el kell felejtenie mindenkinek.

Végezetül pedig nincs is más mint, hogy megnézzük a cuki fotót!

Forrás: Mirror

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás