promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
III. Károly Harry herceget akarja királynak Vilmos helyett? A rákbeteg uralkodó elmondta ki legyen az utódja ha idő előtt lemond
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy királyi szakértő szerint III. Károly már a lemondását tervezi súlyos rákbetegsége miatt.

Egy szakértő szerint a rákbetegséggel küzdő Károly király már azt tervezi, hogy mi lesz a trónnal ha esetleg idő előtt le kéne mondania az uralkodásról. A hírek szerint Harry herceget ki fogják zárni az öröklési sorból, ha a király úgy dönt, hogy idő előtt lemond.

Mint ismert III. Károlynál a múlt hónapban ismeretlen típusú rákot diagnosztizáltak, a betegség pedig állítólag arra ösztönözte őt, hogy komolyan gondolkodjon el a jövőjén. Tom Quinn királyi szerző a Mirror-nak ennek kapcsán elmondta, hogy az utódlás tervezése Vilmos herceg körül forog, Harryt pedig egyáltalán nem veszik számításba mint leendő trónörököst abban az esetben sem ha apja ideje korán lemond.

Harryt teljesen kizárják abból a tervből, ami arról szól, hogy  Károly idő előtt lemond és csak akkor fogják neki elmondani amikor a nyilvánosságot is értesítik, mert ami a királyi családot illeti, Harryt már nem tartják számon mint lehetséges trónörökös

– mondta a lapnak a szakértő.

Tom Quinn szerint Károly király mindenképp Vilmos hercegre hagyná a trónt lemondása esetén, Harryben ugyanis senki sem bízik a családban. Ez a bizalmatlanság pedig állítólag azután alakult ki, hogy Harry a Spare című memoárjában szokatlan őszinteségével betámadta a királyi családot.

Károly tisztában van azzal is, hogy jövőbeli királyként Vilmos áll a jelenleg zajló utódlástervezés középpontjában, ami valójában már el is kezdődött- Ez pedig talán azt jelzi felénk, hogy Károly király rákja veszélyesebb lehet, mint azt elhitették az emberekkel

- emelte ki a szakértő.

Az utódlás tervezése egyébként egy nagyon titkos folyamat, Harryben pedig mostanra senki sem bízik annál az egyszerű oknál fogva, hogy ha úgy érzi, hogy bármilyen módon lebecsülik, vagy nem kapja meg azt, amit megérdemel, akkor egyenesen a médiához fordul Quinn határozott állítása szerint.

Ennél fogva tehát szinte biztosak lehetünk abban, hogy Harry szóba sem jöhet lehetséges királyként III. Károly lemondása esetén.

Miután kiderült édesapja betegsége Harry egyébként azonnal az Egyesült Királyságba repült, hogy meglátogassa őt. Erről a találkozóról pedig az alábbi videóban bővebben is beszámolt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás