promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális részlet szivárgott ki Harry herceg és III. Károly találkozásáról
Borítókép:  Jason Pohuski/BMR/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harry herceg azonnal hazarepült Angliába, amikor tudatták vele, hogy Károly beteg.

Az utóbbi időben a brit királyi családról szóló híreket elsősorban III. Károly betegsége tematizálja a közösségi beszélgetésben. A Buckingham-palota korábban közleményben tudatta a világgal, hogy Károly király rákbetegség miatt kezelésre szorul, ám a palota azt nem árulta el, hogy pontosan milyen rákbetegségről van szó. Így pedig azonnal elindultak a találgatások, sokszor pedig meglehetősen fura álhírek jelennek meg a király betegségével kapcsolatban.

Harry herceg a hír hallatára azonnal repülőre ült Amerikában, hogy hazautazzon édesapjához, akivel a hírek szerint egy közel egyórás találkozáson is részt vett.

Az Express nevű brit bulvároldal most a találkozás kapcsán forrásokra hivatkozva részleteket is megoszott a publikummal. A lap arról számolt be, hogy Sussex hercege egyedül akart találkozni III. Károllyal, úgy, hogy senki ne zavarja őket. A források a lapnak arról számoltak be, hogy Harry nem akarta, hogy Kamilla abban a szobában tartózkodjon, ahol ő találkozik Károly királlyal. 

Később az is kiderült, hogy Harr alig egy napot töltött Angliában, és már repült is haza az Egyesült Államokba Meghan Marklehöz és a gyermekeihez. Nem titok persze, hogy Harry herceg nincs túl jó kapcsolatban mostohaanyjával, Kamillával. Korábban már több, köztük lévő feszültségről is beszámoltak a források különböző médiumoknak. Korábban amúgy Harry azzal is megvádolta Kamillát, hogy különböző sztorikat szivárogtatott ki a médiának a családról, hogy saját magát jobb színben tüntesse fel, építse az imázsát a világ előtt.

Ám Kamilla nyíltan nem vállalta fel a vitát, mivel közeli barátai elmondták, hogy neki az a filozófiája, hogy megvárja még lecsillapodnak a kedélyek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás