promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle és Harry herceg végleges döntést hozott, ismét sutba vágják a hagyományokat önös érdekeikért
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harry hercegnek és Meghan Markle-nek ismét sikerült felborzolniuk a kedélyeket.

Harry herceg és Meghan Markle nermégiben elindították az Invictus Games elnevezésű sportversenyt, Vancouverben amelyen a részt vevő sportolók sérült katonák és veteránok, ám mégsem ezzel kerültek a címlapokra, hanem azzal, hogy kiderült, gyerekeik új vezetéknevet vesznek fel, véget vetve egy nem kevesebb mint 64 éves hagyománynak .

A házaspárt egyébként az Invictus Game elindítása után teljesen lenyűgözte a Valentin-napi kirándulás melyen részt vettek, ugyanis a kanadai hegyekben sífelszerelésben együtt vágtak neki a lejtőknek, ám előtte ismét kiverték a balhét. Kirándulásukra ugyanis az új Sussex.com weboldal elindítása után került sor, amelyet olvasva mindenki számára kiderült, hogy a négyéves Archie-t és a kétéves Lilibetet más-más vezetéknévvel látták el, mint az eddig megszokhattuk.

A gyerekeket ugyanis Mountbatten-Windsor néven emlegették eddig, Archie és Lilibet számára azonban a Sussex vezetéknevet vették fel szüleik Károly király megkoronázása óta, és a weboldal is ezt tükrözi. Az oldalon „hercegként” és „hercegnőként” is emlegetik őket, ami szintén nagyon sokakat meglepett. A Mountbatten-Windsor vezetéknevet egyébként még  1960-ban adták át a néhai II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg összes jövőbeli férfi örökösének .

Harry és Meghan a weboldal elindítását követően nagyon sok támadással szembesült . A korábbi magas rangú királyi családtagokat ugyanis rengetegen bírálták amiatt, hogy Sussex hercege és hercegnője címüket használják az oldalon, annak ellenére, hogy 2020 januárjában úgy döntöttek kilépnek a királyi család kötelékéből.

Nem csak ez a lépés váltott ki azonban nagy botrányt, nemrégiben ugyanis kiderült az is, hogy a közvélemény szerint Meghan Markle arra használta fel a férjével közös új weboldaluk elindítását, hogy változtatásokat hajtson végre saját nyilvános megítélésén, mégpedig a hivatalos neve megváltoztatásával.

Erről a botrányról alábbi cikkünkben számoltunk be részletesen:

Forrás: Mirror

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás