promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan lépésre készülhetnek a brit királyi családban Katalin hercegné betegsége miatt, amire még nem volt példa
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Katalin hercegnét először sikerült lencsevégre kapni hasi műtétje óta.

Az utóbbi hetekben nagyon sokkan aggódtak Katalin hercegné miatt a váratlan kórházba kerülése és műtéte kapcsán. Noha a Buckingham-palota mindent megtett annak érdekében, hogy biztosítsa a királyi család rajongóit arról, hogy a walesi hercegnő jól van, és hasi műtétje nem annyira komoly, így is nagyon sokan aggódtak az egészségéért.

A hercegné a műtét óta teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, most azonban ügyes lesifotósóknak sikerült őt lencsevégre kapniuk, mégpedig egy autóban, melyet édesanyja Carole vezetett. Az anya-lánya párost a Windsori kastély közelében fotózták le, és a képek tanúsága szerint, már ami látszik belőle, Vilmos herceg felesége elég jókedvűnek tűnt a TMZ által közölt fotókon, melyeket alább tekinthetsz meg.

A lényeg azonban az, hogy az emberek továbbra is azon tűnődtek, hogy mi lehet a hercegnével, különösen azért mert a mai napig nem árulták el, hogy pontosan milyen betegség miatt műtötték meg Katalint.

Ezek után pedig mondanunk sem kell, hogy az internet tömegének nem is kellett több és azonnal elkezdték gyártani az összeesküvés-elméleteket, és egyre vadabb teóriák születnek arról, hogy van most Katalin hercegné.

A konteók azzal a bejelentéssel kezdődtek, hogy Concha Calleja spanyol újságíró a Fiesta című műsorban azt állította, hogy egy „palotai informátor” arról tájékoztatta, hogy Kate Middleton kómába esett. A királyi család sajtósai ugyanakkor ezt teljes mértékben cáfolták, sőt hivatalos közleményben jelentették ki, hogy ez az állítás teljesen nonszensz.

A NLC cikke szerint ez a kóma teória azért is annyira népszerű a Twitterezők körében, ami ugye ma már X, mert sem Katalint, sem az ő szüleit, de még Györgyöt, Saroltát és Lajost sem lehetett azóta látni mostanáig.

Az egyetlen, aki az elmúlt időszakban fel-feltűnt, az Vilmos herceg, ám a napokban azonban ő is lemondott egy hivatalos programot, amit Konstantin görög király emlékére rendeztek, méghozzá „személyes okokra hivatkozva” ez azonban újabb találgatásokra adott okot.

Az internetezők szerint ugyanis Vilmos akárhányszor megjelenik a nyilvánosság előtt, mindig gondterheltnek tűnik, de egyes tweetek már odáig is elmentek, hogy Katalin meghalt, és Vilmos épp gyászol.

Természetesen ebből semmi sem igaz, mint az a Katalinról készült friss fotókon látszik, de még ez sem minden, már ami a teóriákat illeti. Ugyanis egy olyan elmélet is napvilágot látott, hogy a hercegné a Big Brother következő évadának sztárja lesz. Az új széria márciusban startol el, és egyesek tudni vélik, hogy Katalin lesz a meglepetéssztárja a műsornak. Ez a teória nyilvánvalóan teljesen hihetetlen, mégis futótűzként terjed az interneten.

Mi legalábbis egyáltalán nem számítunk ilyen bejelentésre a brit királyi családtól, néhány információt azonban igazán megoszthatnának Katalin hercegné állapotáról, amit hamarosan bár erre korábban nemigen volt példa, mégis kénytelenek lesznek megtenni, az alaptalan pletykák ugyanis mint látszik soha nem látott mértékben terjednek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás