promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több milliós csecsebecsével vigasztalódik Katalin hercegné a műtétje után, még betegen is költi a pénzt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Annyira azért nincs rosszul, hogy spóroljon.

Katalin, Wales hercegnéje, polgári nevén, Kate Middleton, a brit királyi család tagja, aki 2011-ben kelt egybe Vilmos herceggel, Nagy-Britannia trónörökösével. Katalin élete és stílusa jelentős figyelmet kap a média és a nyilvánosság részéről, és sokan inspiráló alaknak tekintik.

Katalin 1982. január 9-én született Readingben, Berkshire-ben egy középosztálybeli családban. Édesapja, Michael Middleton, egy üzletember, édesanyja, Carole Middleton, pedig volt légiutas-kísérő, majd saját családi vállalkozást alapított. Katalinnak két testvére van, Philippa (Pippa) és James Middleton.

Katalin és Vilmos herceg találkozása a skóciai St. Andrews egyetemben történt, ahol mindketten történelem szakos hallgatók voltak. Lassan barátságuk romantikus kapcsolattá fejlődött, és bár néhány hullámvölgyet átéltek a kapcsolatuk során, végül 2010-ben eljegyezték egymást.

A házasságkötésüket világszerte rengetegen követték figyelemmel, és 2011 áprilisában Londonban, a Westminster-apátságban tartott ceremónián milliók ünnepeltek velük. Ettől kezdve Katalin hivatalosan is Wales hercegnéje lett, majd később Cambridge hercegnéje lett, amikor Vilmos herceg trónörököst 2011-ben herceggé nevezték ki.

Katalin hercegné azóta is különleges figyelmet fordított a brit királyi család képviseletére és jótékonysági tevékenységeire. Számos fontos ügy támogatója, köztük a mentális egészség, a gyermeknevelés és a szegénység elleni küzdelem. Ő és Vilmos herceg is dolgoztak azon, hogy lebontsák a mentális egészségügyi problémákhoz kapcsolódó tabukat és elősegítsék a megértést és az elfogadást ezen a területen.

Stílusa és megjelenése is jelentős hatást gyakorolt a divatra és a közvéleményre. Sokan példaképként tekintenek rá, és életstílusát és öltözködését gyakran követik és imitálják.

Katalin nemrégiben sürgős hasműtéten esett át, ám azóta már a regeneráció fázisában van.  A horgászáshoz választott szerelését nem lesz egyszerű követni: Katalint egy gyönyörű órában, a francia luxus-divatház, a Cartier egyik modelljében kapták lencsevégre. A típus neve "Cartier Ballon Bleu", vagyis kék labda - minden bizonnyal az óra koronájáról kapta a nevét, ami kék színű és gömb alakú.

Horgászáshoz egyébként nem a legszerencsésebb választás, mivel csak 30 méter vízállósággal rendelkezik - óráknál ez nem konkrétan azt jelenti, hogy 30 méter mélyre lehet benne lemerülni a víz alá, hanem atmoszféra-nyomásra vonatkozik, a 30 méteres vízállóság leginkább cseppállóságot jelent. A Cartier Ballon Bleu-nek van férfi, és női változata is, állapottól függően 2-3 millió forintos ár körül szerezhetünk be egyet magunknak is a hétvégi pecázáshoz.

forrás: csukloszpotting

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás