promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vilmos herceg tönkretehette a családját és a válás közeleg? Éveken keresztül megcsalhatta a feleségét a trónörökös
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vilmos hercegről elképesztő pletyka terjed, tényleg megcsalhatta a feleségét? 

Még a mai napig foglalkoztatja az embereket Vilmos herceg és Katalin hercegné közötti viszony, 2019-ben ugyanis felröppent a pletyka, hogy a II. Erzsébet unokája bizony félre kacsintgat. Évekkel ezelőtt arról beszéltek az emberek, hogy Vilmosnak viszonya van egy Rose nevű hölggyel, aki ráadásul egy Katalinnal közös barátjuk. 

Bár a három érintett egyike sem foglalkozott a megcsalásról szóló pletykákkal, a botrány most azért került reflektorfénybe újra, mert egy új könyv került ki a brit királyi családról. Bár abban az író arról számol be, hogy szinte meg van győződve arról, hogy a találgatásoknak nincs igazságalapja.  

A TikTok-ra azonban napi szinten érkeznek ezzel kapcsolatos videók és felvetések, íme ezek közül néhány:

@star2810.mt Prince William was accused of cheating because of secret preferences! #katemiddleton #princewilliam #cheating #star2810 nhạc nền - Star
@thelistdaily Rose Hanbury's Son Will Have A Role In The Coronation, Even With Affair Rumors Swirling #fyp #Coronation #PrinceWilliam #Affair #RoseHanbury original sound - The List

Ám ennek ellenére mégis van néhány érdekes jel, amely arra enged következtetni, hogy valami nagy konfliktus történt kettejük között. Egy ideje ugyanis Rose, Vilmos és Katalin egyáltalán nincsenek jóban, elképzelhető, hogy évek óta nem beszéltek egymással. Pedig a 39 éves Rose a pár 2011-ben esküvőjén is részt vett. Valamint felbukkant Fülöp herceg 2021-es megemlékezésén is, bár nem próbált észrevétlen maradni és nem nagy felfordulást okozni a megjelenésével. 

Azonban akár igaz, akár nem, a botrány arra kényszerítette a királyi párt, hogy határozottabban dolgozzanak a házasságukon. Ezt pedig a nemrég megjelent könyv írója, Omid Scobie is megerősítette. Szerinte mindez arra kényszerítette őket, hogy hátradőljenek egy kicsit és megvizsgálják kapcsolatukat. Lehetséges, hogy arra is rájöhettek, hogy gyakrabban kellett volna a múltban kibeszélniük a kapcsolatukat. 

A következő videóban is Vilmos herceg megcsalásának részletei hallhatóan és Rose is feltűnik benne a fényképeket, ahogy a királyi párral társalog vagy jelenik meg egy helyen.

Forrás: Hindustan Times

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás