promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs tovább? III. Károly kegyetlen döntést hozott, és ezt egész Anglia láthatta a tévében
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Károly király kapcsán erről beszélnek mosta legtöbben, karácsonykor került adásba a film.

A karácsony megérkeztével sokan bíztak abban, hogy bizony nagyon sok sérelem végére pont kerül, illetve az év végén sok megbékélést láthatunk majd a világ színe előtt nagyon híres emberektől. És fokozottan figyeltek szerte a világon III. Károlyra és a brit királyi családra. Annál inkább érdekes volt ez a figyelem, hogy bizony korábban már nagyon sok jövendölés is megjelent azzal kapcsolatban, hogy még ebben az évben lemond majd a trónról III. Károly, és teszi mindezt majd fia, Vilmos herceg javára.

Nostradamust is nagyon sokan idézték Károly sorásval kapcsolatban, ám a próféciák, mint oly sokszor, msot is tévedtek, de ez persze nem veszi el majd a kedvét azoknak, akik továbbra is hisznek abban, hogy egyes régi könyvekben a jövő már jó előre meg van írva, azt csak ki kell olvasnunk.

Ám ettől függetlenül tartogatott meglepetést a karácsonyi királyi tévéműsor Angliában, nem is kicsit. Az üzenet pedig egyértelmű, és sokak szerint meglehetősen kegyetlen is. Károly király ugyanis Harry és Meghan ellen követett el valamit, amire kevesen számítottak volna, hogy ennyire nyíltan teszi majd ezt. Az angol király nem beszélt fiáról és Meghanról sem a királyi beszédben, sem említés szintjén nincs róluk szó abban a dokumentumfilmben sem, amelyet a BBC adott le a tévében, és a koronázásról szólt. A hírről többek között a Life is beszámolt.

Pedig ebben a dokumentumfilmben már értékelték a király első évét is. Ám Meghan és Harryről egy szó sem esett, miközben Vilmosékról igen.

Az elmúlt időszakban bizony nem volt épp a legjobb a viszony Meghan Markle, Harry Herceg, illetve III. Károly között, bár az újságok nagyon sokat cikkeztek erről, ám most arról is szólt a fáma, hogy a családtagok közelebb kerülhetnek egymáshoz. Sokan pedig tudják is a magyarázatot, hiszen megjelent egy könyv Endgame címen, amelyet Omid Scobie írt, és ez bizony alaposan felkorbácsolta a hullámokat, pedig sokan már arról beszéltek, hogy karácsonykor létrejöhet a béke.

Több szakértő is nyilatkozott a témáról. Duncan Larcombe királyi szakértő szerint a könyv tönkretette a békekötés esélyét - írja a Life.hu. Érdekes kérdés, hogy ezek után hogyan tovább, mi tudja majd újra kicsit közelebb hozni a családtagokat az újabb csapás után, amely a nyilvánosság előtt bekövetkezett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás