promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vilmos herceg forrong a dühtől, Diana törvénytelen lánya taszíthatja le a brit trónról?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Károly királynak több eltitkolt gyermeke is lehet? 

Elképesztő pletyka látott napvilágot arról, hogy III. Károlynak, az Egyesül Királyság jelenlegi királyának és feleségének, Kamillának egy eltitkolt gyermeke lehet. Ám ez nem minden, ugyanis egy olyan hír is felütötte a fejét, hogy Diana hercegnőnek is lehet egy törvénytelen gyermeke Károllyal. II. Erzsébet első szülött fiával. 

Állítólag született egy lánygyermekük, aki a Sarah nevet kapta és 1981-ben született, Vilmos herceg világrajövetele előtt. Évekkel ezelőtt azt is felmerült, hogy Kate Middleton ezért látogatott el az Egyesült Államokba, hogy találkozzon ezzel az állítólagos titkos lánnyal.

A Mirror brit bulvármagazin is lehozta a történetet, miszerint Diana hercegnő 19 éves volt, és ekkor még nem volt a férje Károly herceg. Erzsébet királynő és a királyi család többi tagja tudni akarta, hogy Diana termékeny-e, és tud-e egyáltalán gyermeket nemzeni. Állítólag úgy döntöttek, hogy mesterséges megtermékenyítést végeznek el rajta, de az állítások szerint az eljárásban részt vevő orvosok egyike ellopta Diana petéit és Károly spermáját is. Ezután állítólag egy béranyába ültette a sejteket, majd állítólag 1981-ben megszületett Sarah. Amikor Diana hercegnő elhunyt 1997-es autóbalesetben, Sarah féltette az életét, és az Egyesült Államokba menekült. Állítólag azóta New Englandben él.

A meglehetősen vad sztoriról már többször kiderült, hogy nem valós. Azt is leleplezték, hogy az állítólag eltitkolt gyermek csak népszerűséget és Károly király vesztét akarta. 

A vele készült interjúkat azóta törölték, akár igaz ez a szürreális mese, akár nem. De még mindig elérhető rengeteg fotó, a feltételezés nyilvánosságra hozatala után rengetegen hasonlították össze a nőt és Diana hercegnőt. Sokan pedig épp ezért hitték el, hogy igaz lehet a történet, ugyanis a nő valóban nagyon hasonlít a tragikus körülmények között elhunyt hercegnére. Mindkettejüknek szőke a haja, és az arcuk vonásai is megegyeznek. 

Forrás: Marca

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás