promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan hírek érkeztek a betegséggel küzdő Katalin hercegné állapotáról, Vilmos herceg vészjósló lépése azonnal elindította a találgatásokat
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Katalin hercegné egyelőre nem tér vissza a hivatalos feladataihoz.

Az utóbbi hetekben nagyon sokkan aggódtak Katalin hercegné miatt a váratlan kórházba kerülése és műtéte kapcsán. Noha a Buckingham-palota mindent megtett annak érdekében, hogy biztosítsa a királyi család rajongóit arról, hogy a walesi hercegnő jól van, és hasi műtétje nem annyira komoly, így is nagyon sokan aggódtak az egészségéért.

A walesi hercegnő állapotáról pedig most újabb hírek érkeztek, a Kensington-palota ugyanis azt közölte, hogy Vilmos herceg felesége jól van, de továbbra is a hasi műtétjéből lábadozik.  A 42 éves Katalin a család otthonába gyógyul  a windsori Adelaide Cottage-ban.

Katalin hercegné egyébként néhány napja nem vett részt Konstantin görög király megemlékezésén a Windsori kastélyban, amelynek a brit királyi család volt a házigazdája. Ekkor pedig külön aggodalomra adott okot, hogy férje, Vilmos herceg is lemondta az eseményt mégpedig az utolsó pillanatban „személyes okokra” hivatkozva, majd felhívta a görög királyi családot, hogy bocsánatot kérjen ez miatt.

Vilmos távollétéről nem közöltek további részleteket, így nem tudni, hogy távolmaradása feleségének a gyógyulásával kapcsolatos volt-e, de mindenesetre nagyon sokan aggódni kezdtek ez miatt és azt gyanították, hogy valami baj lehet Katalinnal.

A hírek szerint Katalin csak húsvét után tér majd vissza hivatalos kötelezettségeihez és minden szükséges munkát az ágyából végezhet majd. A DailyMail értesülései szerint a hercegné az orvosi javaslatoktól függően tér majd vissza a közfeladatihoz.

A hónap elején a brit bulvárlap felfedte, hogy Katalin csatlakozott Vilmos herceghez és három gyermekükhöz egy rövidebb nyaralásra a norfolki Sandringham birtokon.

Katalin megfelelő ütemben gyógyul

– mondta akkor egy barátja a Diary szerkesztőjének, Richard Edennek. 

Amint megjelent a hír, hogy Katalint kiengedték a kórházból a Kensington-palota szóvivője azt mondta, hogy a walesi hercegnő hazatért Windsorba, hogy folytassa a műtét utáni felépülését, ami jól halad előre.

Katalin hercegné állapotáról tehát egyelőre azt lehet tudni, hogy a felépülése megfelelő ütemben zajlik, a britek azonban természetesen azonnal elkezdtek kombinálni miután Vilmos herceg nem vett részt a görög király tiszteletére tervezett megemlékezésen. Ennek oka azonban vélhetően nem fog soha kiderülni, így maradnak a hivatalos információk melyek szerint Katalin felépülése jól halad.

Végezetül pedig íme egy videó a hercegné hazatéréséről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás