promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baljós jelet szúrtak ki Katalin hercegné friss fotóján, nagyon rosszra következtetnek a brit rajongók
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Katalin hercegné új fotót posztolt, ez az első a műtétje óta.

Az elmúlt időszakban a brit királyi család kapcsán a média elsősorban III. Károly rákbetegségével foglalkozott, míg Katalin hercegné kapcsán a korábbi műtétjével. A legrosszabb pletykák kezdtek el terjedni az online térben, majd Vilmos herceg a nyilvánosság előtt öntött tiszta vizet a pohárba, hogy felesége hamarosan visszatér a közügyekhez. Tényleg megdöbbentő pletykák kezdtek el terjedni a különböző közösségi oldalakon, ezek között volt nagyon megmosolyogtató is, amely azt állította, hogy a hercegné valószínűleg részt fog venni az új brit valóságshowba, és beköltözik többed (híresség) magával egy villába is.

Katalin hercegné műtétjéről azonban a Buckhingam-palota korábban nyilatkozott, a hasi műtét kapcsán az aggódóknak elmondták, hogy semmiféle komoly baj nem történt, Katalin jól van, de egyelőre nem készült róla friss fotó. Ám most megtörték a fénykép-csendet Angliában, és anyák napja alkalmából Katalin a gyermekei ölelésében készült képpel üzent mindenkinek, hogy nagyon is jól van.

Ám nem kellett sok, hogy egy sor pletyka újra felüsse a fejét a fotó láttán, hiszen voltak olyanok, akik nagyon komolyan kielemezték az ábrázolást, úgy pixelről pixelre meglesték azt, hogy valamit kiderítsenek.

Sok találgatás mellett pedig már be is indult egy újabb pletykagyár, hiszen Katalin ujjáról hiányzik a jegygyűrű, azaz ékszer, amelynek elképesztő története van, és ezer szállal kötődik a királyi családhoz, így Vilmos herceg életében is nagyon fontos szerepe van. Ez a 12 karátos zafír ékszer ugyanis még Diana jegygyűrűje volt, amelyet Károlytól kapott. Ám fura fordulat van a jegygyűrű történetében, hiszen azt eredetileg Diana Harry hercegnek szánta, ám amikor Vilmos bejelentette, hogy megtalálta élete szerelmét, akinek meg fogja kérni a kezét, akkor Harry ezt az ékszert azonnal átadta testvérének.

Ezt a gyűrűt tehát eredetileg Meghan-nak kellee viselnie.

Most azonban ez a gyűrű hiányzott a képről, és Vilmos is, így a rajongók azt éreztették sok helyen a közösségi média felületein, hogy valami baj lehet a házassággal. A Marie Claire című lap azonban hosszan foglalkozott a témával, és megírták, hogy Katalin és Vilmos sajtósai azt közölték, hogy a képeket Vilmos készítette, ezért nem szerepelt a képen, ám a gyűrűvel kapcsolatban nem jelent meg válasz. A lap azonban utánajárás után megírta, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy Katalin ujjáról hiányzott a díszes ékszer, így a feltételezéseknek nincs alapjuk a rajongók részéről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás