promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A rákkal küzdő Katalin hercegné mindent megpróbált de a helyzet menthetetlen: végleges szakadás jöhet a brit királyi családban
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik Meghan Markle továbbra sem akar kibékülni Vilmos herceggel és Katalin hercegnével.

A brit királyi család háza tájáról az utóbbi időben szinte csak rossz híreket kaptunk, a jelenlegi uralkodó III. Károly mellett ugyanis mint kiderült  Katalin Walesi hercegné is rákbetegséggel küzd.

Vilmos herceg felesége a diagnózist egy nem olyan túl régen megtörtént hasi műtét után kapta meg, a betegség tényét pedig ő maga jelentette be egy videóban. A bejelentés óta persze megállás nélkül jönnek a találgatások, hogy pontosan milyen rákkal küzdhet a hercegné és mi okozhatta a betegségét, melyről alábbi cikkünkben számoltunk be bővebben:

Katalin hercegné természetesen most minden erejével a gyógyulásra koncentrál, ugyanakkor egy királyi szakértő szerint még így is van egy másik nagy vágya, mégpedig az hogy férjével együtt véget vessen az évek óta köztük húzódó viszálynak Harry herceggel és Meghan Markle- lel.

Sussex hercegének és hercegnőjének már évek óta feszült kapcsolata van a királyi családdal és Vilmostól, valamint Katalintól is nagyon elhidegültek.. A királyi író Tom Quinn azonban azt mondta, hogy a Walesi herceg és hercegnő nemrégiben megpróbálták kijavítani ezt.

Quinn a Mirrornak elmondta, hogy a házaspár megkereste Meghant és Harryt, és arra kérte hogy hozzák el gyermekeiket, Archie herceget és Lilibet hercegnőt az Egyesült Királyságba hozzájuk látogatóba, Meghan Markle azonban nemes egyszerűséggel visszautasította a meghívást, ami természetesen nagyon rosszul esett a rákkal küzdő Katalinnak.

Semmilyen esély nincs arra, hogy Meghan elhozza a gyerekeket az Egyesült Királyságba. Hiába hívta meg magukhoz őket Katalin és Vilmos a békülés jegyében, ez a próbálkozás egyelőre nem vezet semerre sem

- nyilatkozta a lapnak a szakértő.

Meghan és Harry mióta elköltöztek az Egyesült Államokba egyáltalán nem állnak közel Katalinékhoz, valamint a szoros családtagjaikhoz sem, sőt Harry számos vádat fogalmazott meg bátyjával és sógornőjével szemben a Spare című 2022-ben megjelent memoárjában.

A könyvben Sussex hercege egy közte és testvére között kirobbanó veszekedésről írt, amelynek során a walesi herceg állítólag számítónak és kegyetlennek nevezte Harry feleségét, Meghant, majd mérgében a gallárjánál fogva ráncigálni kezdte őt amit a mai napig nem tud neki megbocsátani.

Most pedig úgy tűnik Meghan Markle sem szeretne békülni, sőt látszólag Katalin hercegné súlyos betegsége sem izgatja fel őt annyira, hogy bármilyen lépést is tegyen a békülés felé.

Hat évvel ezelőtt ugyanakkor még láthatóan nagy volt az összhang a két házaspár között, ahogy az az alábbi videón is látszik!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás