promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megmutatta ritkán látható otthonát A Konyhafőnök sztárja, a videótól leesik majd az állad
Borítókép:  RTL/screenshot
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Benézhettünk oda, ahová ritkán nyerhetünk betekintést.

Valószínűleg nincs olyan ember Magyarországon, aki ne látott volna legalább egy részt az RTL nagysikerű gasztro-realityjéből, A Konyhafőnökből, amely már jó pár év  és évad óta szórakoztat minket. A műsorban Fördős Zé mellet Rácz Jenő és Sárközi Ákos gondoskodik arról, hogy mind a nézőknek, mind pedig a stúdióban a pultoknál helyt álló játékosoknak feledhetetlen élményben legyen részük. 

A műsor már nagyon sok évadot megélt, először még tíz évvel ezelőtt, 2014-ben láthattuk a képernyőn az ikonikus feliratot, és kezdődött el a mára kultikus műsor, amelynek nagyon sok rajongója van szerte az országban. Ráadásul több spin-offja is van, hiszen VIP-es változatában például a magyar sztár- és celebvilág prominensei mérhetik össze gasztro tudásukat a kamerák előtt.

A műsor pedig olykor hatalmas meglepetésekkel szolgál, kedvenceink meglepő kreativitásáról és ügyességéről mutat bizonyítékot, hiszen kedvenceinket korábban ritkán láthattuk a konyhában, munka közben sürögni és alkotni.

A zsűri szigorú, de szórakoztató, olykor pedig igazán melegszívű.

Már többször is láthattuk, ahogy a séfek egy-egy rövid videó erejéig betekintést adnak életükbe, otthonukba, ahol a mindennapjaikat töltik. A legutóbb pedig Rácz Jenő jelentkezett be az álomkonyhájából. Az Isntagram-on már korábban is láthattunk tőle fotót erről a helyiségről, ám most egy kicsit nagyobb a merítés, egy hosszabb videó érkezett.

A konyha valószínűleg a ház egyik központi tere, a formája nagyon letisztult, a berendezési tárgyak pedig nagyon harmonikusak a formákkal. Így néz ki tehát Gyuricza Dóra és Rácz Jenő álomotthonának egy nagyon is fontos része:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás