promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megrázó vallomást tett a gyönyörű színésznő: 10 férfival kellett csókolóznia egy szerep kedvéért
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

 Az eset a 2000-es években történt, amikor még más szelek fújtak a filmiparban.

Anne Hathaway a 2000-es évek elején robbant be a köztudatba a Neveletlen hercegnő című vígjátékkal, ami egy csapásra sztárt csinált belőle. Ezt követően pedig több romantikus komédiában is feltűnt, a műfaj ugyanis ekkor élte virágkorát. A színésznő A nyomorultak című musicalben nyújtott alakításáért 2014-ben megnyerte a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat, ezzel pedig elért karrierje csúcsára.

Azonban rögös út vezetett az aranyszobrocskához.

Hathaway nemrég V Magazine-nak adott interjút, ahol kifejtette mennyivel másképp zajlottak annak idején a romatikus komédiák színészválogatói, és hogy milyen szokatlan módszerekkel tesztelték a színészek közötti kémiát.

“Annak idején 2000-es években bevett szokás volt, hogy úgy tesztelték a színészek közötti kémiát, hogy megkérték a színészt, hogy csókolózzon több más színésszel is. Azt mondták: ‘ma jön 10 férfi, és minddel csókolózni fogsz. Ugye milyen izgalmas?’ Fiatal voltam és tudtam, hogy milyen könnyedén elveszthetek mindent, ha ‘nehéz esetnek’ bélyegeznek szóval úgy tettem, mintha izgatott lennék a dologtól.”

- vallotta be az Oscar-díjas színésznő.

Azt is elárulta, hogy valójában undorítónak tartotta ezt a módszert, de hozzátette, hogy senki sem próbált meg a hatalmával visszaélni, nem bántották, csak nagyon nehéz volt, és azóta sokat változtak a szereplőválogatás módszerei.

Hathaway-t hamarosan a The Idea of You című filmben láthatjuk majd, ahol egy olyan 40 éves szingli anyukát alakít, aki szerelembe esik a világ egyik legnépszerűbb fiúbandájának 24 éves frontemberével. Csókolózás helyett pedig a válogatáson arra kérték a színészeket, hogy olyan dalt hozzanak magukkal, amit szívesen választanának egy táncolós, romantikus jelenet eljátszásához.

A film előzetese alant megtekinthető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás