promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anne Hathaway 16 év után ismét a Neveletlen hercegnő bőrébe bújt – kép
Borítókép:  Neveletlen hercegnő / kozepsuli.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oscar-díjas színésznő egy kihívás kedvéért takarta csupán párnákkal a meztelen testét, de sikerült még ennél is izgalmasabbá tennie a dolgot.

Anne Hathaway mára egy elég elismert színésznőnek számít, aki például Az ördög Pradát visel, Csillagok között, vagy A nyomorultak című alkotásokban bizonyította a tehetségét. Már 2001-ben tudni lehetett, hogy sokra viszi Hollywoodban, hiszen miatta volt olyan szórakoztató sokak egyik kedvenc filmje, a Neveletlen hercegnő is.

Máig ez számít a sztár talán leghíresebb munkájának, így talán nem véletlen, hogy a pillow challenge keretein belül újra Miaként láthatjuk őt, miközben mindössze párnákkal takarja a testét. Természetesen a műből kiragadott idézettel tette fel az élményre a pontot:

„A királynő sosem késik. Mindenki más érkezik túl korán.”

És persze egyből el is indultak a pletykák, hogy valószínűleg arra utal ezzel, hogy elkezdtek dolgozni a széria harmadik részén, aminek biztos, hogy nagyon sokan örülnének, de azért még ne kiabáljuk el. Íme Anne Hathaway, vagyis mindenki Neveletlen hercegnője 2020-ban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás