promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő ki lehet Szoboszlai új edzője, nem akárki vezetheti a Liverpoolt Jürgen Klopp után
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Váratlan név merült fel a Liverpool új edzőjeként.

Ugyan most mindenkit az érdekel, hogy Jürgen Klopp után ki lesz a Liverpool új edzője - még Szoboszlai Dominikék is erről találgathatnak -, de közben egy rossz hírt kapott a csapat, ugyanis az Arsenal tovább növelte az előnyét a Premier League-ben, miután komoly vereséget mért a Chelsea-re. Ezzel az Arsenal lépéselőnybe került a Mancester City-vel és a Liverpool-lal szemben.

Most már igazán ráférne egy győztes sorozat a Liverpool-ra, ezért is foglalkoztat mindenkit annyira, hogy ki veszi át Jürgen Klopp helyét. Több lehetséges utód neve is felmerült, de amilyen gyorsan kerülnek fel a jelöltek listájára, olyan gyorsan le is kerülnek onnan. Szóba került már Xabi Alonso, akit az egyik legtehetségesebb edzőnek tartanak, de ő közölte, hogy marad a Bayer Leverkusennél. Aztán Rúben Amorimra gondoltak, de ő is kitart jelenlegi csapatánál, aztán a Brighton menedzsere, Robert De Zerbi neve jött szóba.

Viszont most egy meglepő név merült fel, egy olyan edzőé, akivel már meg is kezdődtek a tárgyalások, szóval most úgy tűnik, komoly esély van arra, hogy ez a személy legyen Szoboszlai Dominikék új edzője. A Feyenoord holland edzője, Arne Slot-ról tudni kell, hogy az előző szezonban bajnoki címet nyert a rotterdamiakkal, és támadásközpontú futballt játszik a csapatával.

Arne Slot 2021-ben vette át a Feyenoord-ot, mikor Dick Advocaat távozott a csapat éléről. Azóta komoly sikereket ér el a holland edző, hiszen a rotterdami csapattal az első szezonjában bronzérmes lett a bajnokságban, a második szezonjában bajnokok lettek, a harmadikban megnyerték a Holland-kupát.

Külföldi információk szerint az angolok már tárgyaltak Slottal, de még nem egyeztek meg a felek. Viszont újabb tárgyalásra fog nemsokára sor kerülni. Slottal igen jól járna a Liverpool, nem véletlenlül keresik meg olyan sokan ilyen-olyan ajánlattal: tavaly nyáron a Tottenham kereste meg, most pedig egyszerre kopogtak nála a Liverpool, a Barcelona, a Bayern München, és a Milan is. Tekintve, hogy még két évig szerződés köti őt a jelenlegi csapatához, biztos nem kevés pénzt kellene kiperkálni ahhoz, hogy átvegyék őt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás