promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezért került kispadra Szoboszlai Dominik, Jürgen Klopp elmondta az igazságot
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A német menedzser tiszta vizet öntött a pohárba Szoboszlai Dominik kapcsán.

Az utóbbi bő egy hónapban igazi hullámvasútra ültek fel Liverpool-ban, ligaelsőség, FA-kupa menetelés, Európa-liga bajnoki álmok. Majd szépen lassan minden le is épült, a 'Pool több vereséget is elszenvedett, miközben a bajnokságban a többi csapat erőre kapott. A kupákból kiestek a Vörösök, így maradt a bajnokság, amelyből vasárnap még hat mérkőzés volt hátra.

Még akkor sem biztos, hogy bajnokok lehetnek Szoboszlaiék, ha minden meccsüket behúzzák, ám győzelmi kényszerben játszanak.

A Fulham ellen léptek pályára idegenben, és az utóbbi időszak formáját tekintve nagyon nehéz meccsre lehetett számítani, sokak szerint talán egy nagyon nyögvenyelős liverpooli győzelemmel azért kecsegtetett már a kezdősípszó előtt is a mérkőzés. Végül a Vörösök győztek, három gólt lőttek, míg a Fulham csupán egyet. Még az első vezetésre érkezett válasz a londoniaktól, majd Jürgen Klopp fiai felőrölték őket.

Szoboszlai csupán a 86. percben lépett pályára.

De mi ez a változás az eddigi meccsekhez képest?

Többek között Szoboszlai és Szalah is a kispadon kezdett ezen a mérkőzésen a Fulham ellen. Ám a nagy nevek közül továbbiak is hiányoztak most a pályáról, így Darwin Nunez és Alexis Mac Allister is. Jürgen Klopp beszélt a változások okairól. A Liverpool FC-re egy héten belül még két idegenbeli mérkőzés vár, az egyik ráadásul a városi rivális, az Everton ellen, míg a másik a jó formában lévő West Ham United ellen.

Szuperfontos meccsek.

Mint a This is Anfield nevű oldal idézi Klopp a SkySportnak-adott interjúját, megtudjuk, hogy szuperfontos meccsek következnek a hajrában, és Klopp felhívta a figyelmet arra is, hogy most éppen nincs sérüléshullám, így a rotáció most elsőrendű. Úgy keveri a kártyákat, hogy mindig friss alakulat kerüljön a pályára.

Ritka ez a helyzet, hogy ennyire nincs hiányzó, így most megteheti a német edző. És még az is meglehet, hogy ez lesz a győzelem kulcsa a végén.

A változtatások tehát azt szolgálják, hogy 90 percig mindig 100 százalékig teljesítő csapatot kaphasson a pályán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás