promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Christian Bale elvállalta élete első horrorfilmjét
Borítókép:  Christian Bale / John MACDOUGALL / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Christian Bale lesz a főszereplője a The Pale Blue Eye című gótikus horrorfilmnek, amiben hősünk a fiatal Edgar Allen Poe segítségével próbál megoldani pár durva gyilkosságot 1830-ban.

Az Oscar-díjas Christian Bale már megannyi alkotásban bizonyította, hogy ő a világ egyik legjobb színésze, és igaz, hogy volt pár helyenként egészen félelmetes munkája, de karrierjének 35 éve alatt eddig még sosem szerepelt igazi horrorfilmben. Most viszont úgy tűnik, hogy bevállalt egyet, ami ráadásul rendkívül érdekesen hangzik.

Christian Bale-nek brutális gyilkosságok után kell nyomoznia a The Pale Blue Eye című horrorban, amit Louis Bayard könyve alapján fog elkészíteni Scott Cooper (Őrült szív, Fekete mise). Az 1830-ban játszódó történetben ráadásul a fiatal Edgar Allan Poe segít majd a tettes megtalálásában, ez pedig még különlegesebbé teszi a projektet.

Az is kiderült, hogy a Netflix fogja bemutatni az izgalmasnak ígérkező filmet, a streaming óriás ráadásul rettenetesen sok pénzt, konkrétan 55 millió dollárt fizetett érte. Ebből is látszik, hogy a The Pale Blue Eye hatalmas dobás lesz, és mivel Christian Bale sosem okoz csalódást, így biztosak lehetünk bene, hogy a következő évek egyik legjobb alkotása van készülőben – bár a premier időpontjáról még nincsenek hírek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás