promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Christian Bale ismét Batman lesz?
Borítókép:  Christian Bale / WARNER BROS / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyre valószínűbb, hogy teljesül a rajongók álma, így Ben Affleck és Michael Keaton mellett Christian Bale is visszatérhet Batmanként a Flash saját filmjében.

Úgy látszik, hogy a bukások után rendesen összeszedte magát a DC, ugyanis minden jel arra utal, hogy a 2022 nyarán érkező The Flash, vagyis a Villám saját filmje elképesztően nagyon fog robbanni. Andy Muschietti (Az) alkotásáról már kiderült, hogy elvileg különböző dimenziók Batmanjei is szerepelnek benne, így például Michael Keaton, és Ben Affleck is újra felveszik a denevérjelmezt – de akad még meglepetés a készítők zsebében.

Az Express most arról ír, hogy Christian Bale-t is felkérték a visszatérésre, aki teljes mértékben nyitott a dologra, de csak akkor vállalja el, ha A sötét lovag-trilógia rendezője, Christopher Nolan is rábólint, hiszen nem akarja elrontani az általuk felépített karakter örökségét.

Ez persze még csak pletykának minősül, viszont attól az embertől van a hír, aki Ben Affleck felbukkanását is egy hónappal a hivatalos bejelentés előtt jelezte, szóval bőven lehet alapja. Ha pedig tényleg összejön, akkor biztos, hogy elképesztő élményben lesz része a közönségnek, mivel rég látott kedvenceket láthatunk majd ebben az igazán ambiciózusnak hangzó műben, aminek a főszereplője jelen állás szerint továbbra is Ezra Miller lesz, hiába keveredett egy kis balhéba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás