promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Christian Bale, Ben Affleck? – Kiderült, hogy ki az emberek kedvenc Batmanje
Borítókép:  Christian Bale, mint Batman / imdb.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy szavazás végre eldöntötte az örökérvényű vitát, hogy valójában ki az a színész, akit leginkább szeretett Batmanként a közönség – az eredmény pedig egyértelmű választ adott a kérdésre.

A valaha volt egyik legnépszerűbb képregényhős Batman, akit többek között azért kedvelnek rengetegen, mert egy megtört, okos ember, aki szuperképességek nélkül képes megállítani a világra zúdított igazságtalanságot, és gonoszságot. Arról nem is beszélve, hogy neki van a legmenőbb ruhája és felszerelései, szóval nem véletlen, hogy már több évtizede jelen van a popkultúrában.

A Denevérembert már többen is megtestesítették a filmvásznon, gondoljunk csak Michael Keaton, Christian Bale, Ben Affleck vagy akár Adam West felejthetetlen alakítására. Hamarosan Robert Pattinsont láthatjuk az ikonikus szerepben, de előtte a Radio Times készített egy felmérést, amiből végérvényesen kiderül, hogy a nézők szerint melyik színész volt a legjobb Batman.

A szavazatok alapján az első helyen toronymagasan Christian Bale szerepel 42 százalékos eredménnyel, és ez nem meglepő, hiszen a 2008-ban bemutatott A sötét lovag számít a legtöbb ember kedvencének, és jelenleg minden idők negyedik legjobb filmje az IMDb toplistája szerint.

A színész háromszor szerepelt Batmanként, és őt követi tizennégy százalékkal Ben Affleck, ami azért érdekes, mert annak idején sokan kiakadtak azon, hogy ő egyáltalán nem követte az eddigi alapelveket, hanem simán gyilkolt a szemünk láttára. Ugyan kicsivel van alatta, de Michael Keaton büszkélkedik a harmadik hellyel 13 százalékos teljesítménnyel, és igazából neki köszönhetjük, hogy ennyire híres lett a karakter, hiszen az 1989-es Batman elképesztően sikeres lett.

Úgy látszik, hogy tényleg Christian Bale az, akit leginkább szeretnek a mozivászon Batmanjei közül, de majd 2021. október 1-jén kiderül, hogy ez meddig tart, hiszen akkor jön a Robert Pattinson főszereplésével készülő The Batman, aminek az első előzetese elég bizalomgerjesztő lett – szóval akár az is lehet, hogy hamarosan ő ugrik a lista élére egy következő szavazáson.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás